Le Temps (traducere în Albaneză)

Advertisements
traducere în Albaneză

Koha

Përpiqem të të harroj
Por në zemrën time je bërë tattoo
Me bojën e ëmbëlsisë që ne shkëmbyem
Boshllëku është i pafundmë
Dhimbja një ferr
Përpiqem të të harroj
Por ti më mungon
 
Me sytë mbyllur, unë të shoh vetëm ty
Mes nesh a ka ngelur pak shpresë
 
Koha po me bën lëmsh dhe po më mer me vete
Pasionet tona ndjekin varg njera-tjetren, me çlirojnë
Dhe i ruaj me vehte fjalët e tua
Të kam në lëkurë
Koha po më bën lëmsh dhe po më mer me vehte
Kujtimet tona rikthehen, rikthehen
Si një jehonë
Të kam në lëkurë
 
Shpata e tij mbërthyer në zemrën time me zinxhir
Kujtimet tona kur përkëdhelje me duar fytyrën time
Me kokën në re^1
Më bëjnë të qesh, por gjithashtu ndihem keq
Si të të harroj, asgjë smund të më bëj të fshij
Me sytë mbyllur, unë të shoh vetëm ty
Mes nesh a ka ngelur pak shpresë
 
Koha po me bën lëmsh dhe po më mer me vete
Pasionet tona ndjekin varg njera-tjetren, me çlirojnë
Dhe i ruaj me vehte fjalët e tua
Të kam në lëkurë
Koha po më bën lëmsh dhe po më mer me vehte
Kujtimet tona rikthehen, rikthehen
Si një jehonë
Të kam në lëkurë
 
Koha po me bën lëmsh dhe po më mer me vete
Pasionet tona ndjekin varg njera-tjetren, me çlirojnë
Dhe i ruaj me vehte fjalët e tua
Të kam në lëkurë
Koha po më bën lëmsh dhe po më mer me vehte
Kujtimet tona rikthehen, rikthehen
Si një jehonë
Të kam në lëkurë
 
Koha po me bën lëmsh dhe po më mer me vete
Pasionet tona ndjekin varg njera-tjetren, me çlirojnë
Dhe i ruaj me vehte fjalët e tua
Të kam në lëkurë
Koha po më bën lëmsh dhe po më mer me vehte
Kujtimet tona rikthehen, rikthehen
Si një jehonë
Të kam në lëkurë
 
Koha po me bën lëmsh dhe po më mer me vete
Të kam në lëkurë
Si tatuazh në lëkurë
Koha po më bën lëmsh dhe po më mer me vehte.
 
Postat de viva ervis la Duminică, 18/11/2018 - 15:34
Adaugat ca răspuns la cererea Kicia14021991
Comentariile autorului:

^1 Përkthimi fjalë për fjalë do të ishtë me kokën në yje ( jo në re).

Franceză

Le Temps

Mai multe traduceri ale cântecului „Le Temps”
Albanezăviva ervis
Te rugăm să ajuți la traducerea cântecului „Le Temps”
See also
Comentarii