Let Her Go (traducere în Macedoneană)

Publicitate
traducere în MacedoneanăMacedoneană
A A

Пушти ја да оди

Па, светлото ти треба само кога е изгасено,
Само ти недостига сонцето кога паѓа снег,
Само знаеш дека ја сакаш кога ја пушти да оди...
 
Само знаеш дека си бил среќен кога се осеќаш тажен,
Само патувањето го мразиш кога ти недостига куќата,
Само знаеш дека ја сакаш кога ја пушти да оди...
 
И ја пушти да оди
 
Гледаш во дното на својата чаша
Се надеваш дека еден ден ќе направиш да сонот трае,
Но соновите доаѓат полека и заминуват премногу брзо...
 
Ја гледаш кога ги затвараш очите
Можеби еден ден ќе разбереш зошто
Се што допираш сигурно умира...
 
Па, светлото ти треба само кога е изгасено,
Само ти недостига сонцето кога паѓа снег,
Само знаеш дека ја сакаш кога ја пушти да оди...
 
Само знаеш дека си бил среќен кога се осеќаш тажен
Само патувањето го мразиш кога ти недостига куќата,
Само знаеш дека ја сакаш кога ја пушти да оди...
 
Гледаш на плафонот во мракот
Само истото старо чувсто е во твоето срце
Бидејќи љубовта доаѓа бавно и заминува премногу брзо...
 
Па ти ја гледаш кога она заспива,
Но никогаш нема да ја допреш и никогаш нема да ја задржиш,
Затоа што ја сакаше многу и ја нурна толку длабоко...
 
Па, светлото ти треба само кога е изгасено,
Само ти недостига сонцето кога паѓа снег,
Само знаеш дека ја сакаш кога ја пушти да оди...
 
Само знаеш дека си бил среќен кога се осеќаш тажен,
Само патувањето го мразиш кога ти недостига куќата,
Само знаеш дека ја сакаш кога ја пушти да оди...
 
И ја пушти да оди... оу оу оу... оу оу....
И ја пушти да оди ... оу оу оу... оу оу...
Па ти ја пушти да оди...
 
Затоа само светлото ти треба кога е изгасено,
Само ти недостига сонцето кога паѓа снег,
Само знаеш дека ја сакаш кога ја пушти да оди...
 
Само знаеш дека си бил среќен кога се осеќаш тажен,
Само патувањето го мразиш кога ти недостига куќата,
Само знаеш дека ја сакаш кога ја пушти да оди...
 
Затоа само светлото ти треба кога е изгасено,
Само ти недостига сонцето кога паѓа снег,
Само знаеш дека ја сакаш кога ја пушти да оди...
 
Само знаеш дека си бил среќен кога се осеќаш тажен,
Само патувањето го мразиш кога ти недостига куќата,
Само знаеш дека ја сакаш кога ја пушти да оди...
 
И ја пушти да оди
 
Mulțumesc!
Postat de itashitash la Duminică, 29/01/2017 - 23:53
EnglezăEngleză

Let Her Go

Comentarii