versuri Luan Zhegu

VersuriTraduceriCereri
Babane tend e kisha shokAlbaneză
Festivali i 16 ne RTSH, 1977
Engleză
Kenget e RiniseAlbaneză
Festivali i 15 ne RTSH, 1976
Engleză
Kenget e tua, MemoAlbaneză
Anketa Muzikore 1972
Engleză
Kompozitori dhe fëmijaAlbaneză
Festivali i 22-të në RTSH
Engleză
Estonă
Rusă
Mesuesi i pareAlbaneză
Koncertet e Majit 1976 / Festivali interpretuesve 1983
Engleză
ShoketAlbaneză
Festivali i 14 ne RTSH
Engleză
Luan Zhegu also performedTraduceri
Kujtim Laro - Djepi i trimeriseAlbaneză
Festivali i 17 ne RTSH, 1978
Engleză
Aleksandër Lalo - Gëzimin njerëzve t'ua shtojAlbaneză
Festivali i 20-të i këngës në RTSH - 1981
Engleză
Rusă
Comentarii
Read about music throughout history