Mighty to Save (traducere în Macedoneană)

Publicitate
traducere în MacedoneanăMacedoneană
A A

Ти си Славниот Бог

На секој му треба милост
Љубов Божја, вечна
Нека дојде врз мене
 
На секој му треба прошка
Милоста на Бога
Тој е надеж наша
 
Исус, семоќен наш Господ
Да, ти си славниот Бог
Ти си славниот Бог
 
Вечен, спасител на сите
Да, Тој го победи злото
Тој го победи злото
 
Земи ги сега Боже
Гревовите мои молам
Исполни ме пак Ти
 
Те следам јас тебе верно
Во Твоите раце сега
Јас се предавам
 
Молиме за Твојто Царство знај
Пееме за славата на Воскреснатиот
Исус, молиме за Твојто Царство знај
Пееме за славата на Воскреснатиот
 
Postat de miti.purnarovmiti.purnarov la Luni, 22/08/2016 - 18:36
EnglezăEngleză

Mighty to Save

Comentarii