Lady Antebellum - Need You Now (traducere în Macedoneană)

traducere în Macedoneană

Ми требаш сега

Замисли совршени сеќавања
Расфрлани низ целиот под
Посегнувам кон телефонот,
зашто не можам да се спротивставам
 
И се прашувам дали некогаш сум ти во мислите
Мене цело време ми се случува тоа
 
Еден и петнаесет е, сам сум и ми требаш сега
Реков дека нема да се јавам, но загубив контрола и ми требаш сега
И не знам дали ќе можам без тебе, само ми требаш сега
 
Уште едно виски
Не можам да не гледам кон вратата
Посакувам да си дојдеш
Како порано
 
И се прашувам дали некогаш сум ти во мислите
Мене цело време ми се случува тоа
 
Еден и петнаесет е, сам сум и ми требаш сега
Реков дека нема да се јавам, но загубив контрола и ми требаш сега
И не знам дали ќе можам без тебе, само ми требаш сега
 
Да, подобро нека боли
отколку да не чувствувам ништо
 
Еден и петнаесет е, сам сум и ми требаш сега
Реков дека нема да се јавам, но малку сум пијан и ми требаш сега
И не знам дали ќе можам без тебе, само ми требаш сега
 
Ох, душо, ми требаш сега
 
Postat de ivank23 la Sâmbătă, 14/07/2012 - 02:47
Engleză

Need You Now

Comentarii