Posthuman (traducere în Macedoneană)

Advertisements
traducere în Macedoneană

Постчовек

Има очи како Запрудер
И уста како хероин
Сака да бидам
Совршен како Кенеди
Ова не е бог, ова не е бог
Бог е само статистика
Бог е само статистика
Кажи,
„Покажи ми ги мртвите ѕвезди,
Сите тие пејат“.
Ова е бунт
Религиозен и чист
 
Господ е број до кој не можеш да изброиш
Ти си постчовек и хардверизиран
 
Таа е патник и паган
Софтверирана е со-цијална
Во сите нејзини соништа
Таа е светица како Џеки-О
 
Ова не е бог, ова не е бог
Бог е само статистика
Бог е само статистика
Кажи,
„Покажи ми ги мртвите ѕвезди,
Сите тие пејат“.
Ова е бунт
Религиозен и чист
 
Кома Бела:
„Се што сјае е ладно, се што сјае е ладно.“
 
[Дами и господа, Омега и Механичките Животни]
 
Postat de alecsime la Luni, 22/10/2018 - 13:22
Engleză

Posthuman

Mai multe traduceri ale cântecului „Posthuman”
Macedoneanăalecsime
Marilyn Manson: Top 3
See also
Comentarii