Qele Qele (Կելե Կելե) (traducere în Macedoneană)

Advertisements
traducere în Macedoneană

Ајде ајде

[текст на ерменски јазик
текст на ерменски јазик]
Дојдов од мојата земја за да ти ги донесам
планинскиот ветрец и сончевиот сјај.
 
Сакаш да си со мене,
мислиш на мене и ме сонуваш,
ајде дојди, ајде мрдни
наместо да ме гледаш
треба да ме дофатиш,
ајде дојди, ајде мрдни.
 
Ајде!
 
Ајде, ајде! Ајде, ајде! Ајде, ајде! Ајде!
Ноќва има време,
треба да постапиш правилно,
да ја прекинеш нашата битка, само држи ме цврсто!
Држи ме цврсто!
Држи ме цврсто! Ајде!
 
Сакаш да си со мене,
мислиш на мене и ме сонуваш,
ајде дојди, ајде мрдни
наместо да ме гледаш
треба да ме дофатиш,
ајде дојди, ајде мрдни.
 
Ајде, ајде! Ајде, ајде! Ајде, ајде! Ајде!
Ноќва има време,
треба да постапиш правилно,
да ја прекинеш нашата битка, само држи ме цврсто!
 
Postat de Jurica Katicic la Miercuri, 09/01/2019 - 13:17
Adaugat ca răspuns la cererea balkanjazer
Engleză

Qele Qele (Կելե Կելե)

Comentarii