Advertisements

Please translate Cubi E Kaprolli

Albaneză

Cubi E Kaprolli

Kur Kosova kishte plage
plage e dhimbje kishim ne
kaperceja brigje e shtigje
per nje kenge te saj te re

Si nje cub i shekullit te vrare
gjeja shtigje kah Shqiperia
dhe ndaloja ne breg te Shkumbinit
tek kaprolli i kengeve te mia

Hapja deren pas mesnate
vu e vu derdhej rakia
mire se vjen o plaga ime
o ti cubi i kengeve te mia

Dhe nga xhepat zbrazja hallet
m'thuaj si mbahet Dardania
Nje pas nje ndizte cigaret
ky kaproll i kengeve te mia

Mali i Dajtit lajme qonte
ne Fushe te Kosoves e te Myzeqese
po ja qep harten atdheut
nje kaproll i Dumrese

Shqiperia do te flase
per nje cub me kenge e halle plot
neser mbrema ne mes te Tiranes
do buqas: "Jam Evrope"

Te rugăm să ajuți la traducerea cântecului „Cubi E Kaprolli”
Comentarii