Maná - Sabanas frias (traducere în Macedoneană)

traducere în Macedoneană

Ладна постела

Како е ладно
Овде на мојот кревет
Како ми недостигаат твоите бакнежи
Наутро
Сакам да спијам ,љубов моја
На твоите гради
Сакам да живеам ,љубов моја
Прилепен на твоите коски
 
Ова постела љубов моја е
Толку ладна
Дојди и дај ми топлина
И искорне во себе макар болка се е бледо
Со тебе сакам да го споделам
Цел мој живот
Ќе споделам со тебе мојата соба, креветот и се љубов моја
 
Дојди живеј со мене, љубов моја,
Мојата постела е студена
Дојди живеј со мене, љубов моја,
Мојот кревет е празен
Дојди живеј со мене, љубов моја,
Ти ги повреди моите чувства
Постелата е студена без твојата љубов
 
Јас ке се грижам секогаш и каде и да си
Јас те сакам како што се сака своето знаме
Со тебе сакам да споделам се ама се љубов моја
Ќе споделам со тебе мојата соба,мојот креветм моите бакнежи и сета сета моја љубов
 
Со манна, да уживаат во
 
Дојди живеј со мене, љубов моја,
Овде има љубов карибре-мехсичка
Дојди живеј со мене, љубов моја,
Не му кажувај на макјкати само на сестрати
Дојди живеј со мене, љубов моја,
Јас ке ти правам кафе секое утро
Постелата е студена без твојата љубов
 
Дојди живеј со мене, љубов моја,
Дојди живеј со мене, љубов моја,
Дојди живеј со мене, љубов моја,
Види види види пристиган манна
Дојди живеј со мене, љубов моја,
Дојди живеј со манна
Постелата е студена без твојата љубов
 
Постелата е студена без твојата љубов
Ладна постела
Каква болка
Ладна постела
Каква болка
Постелата е студена без твојата љубов
Додај ме на твоето тело
Какава болка каква болка
Без тебе јас сум мртов човек
 
Постелата е студена без твојата љубов
Ладна постела
Каква болка
Без тебе костенлива моја
Каква болка
Без тебе нема живот да има
 
Постелата е студена без твојата љубов
Ладна постела во мојот кревет кревет кревет боли боли боли и во мојата душата
Како боли , како боли
 
Postat de gianluca_no1 la Sâmbătă, 22/10/2011 - 17:56
Mai multe traduceri ale cântecului „Sabanas frias”
Macedoneanăgianluca_no1
See also
Comentarii