Who's Laughing Now (traducere în Macedoneană)

Advertisements
traducere în Macedoneană

Koj se smee sega (Кој се смее сега)

Мамо, ми вадат прекари
Не сакаат да си играат со мене
Бегам дома, седам и плачам речиси секој ден
„Еј Џесика, личиш на вонземјанин
Со таа зелена кожа не припаѓаш во местово за игра“
Па, ме влечат за коса
Ми го земаат столот
Но, си молчам и се преправам дека не ми е гајле
„Еј Џесика, ама си смешна
Забите ти се како на Ушко Долгоушко“
 
О, си мислите дека сега ме познавате?
Зарем заборавивте
Како правевте да се чувствувам
Кога ме понижувавте?
Но, ви благодарам за болката
Од тоа ми зајакна духот
И станувам сè посилна и посилна
 
Продолжете си со шегите,
Одете на сѐ или ништо,
Надувајте се,
Ама не сте сами
Но, кој се смее сега?
Но, кој се смее сега?
Зголемете си ги очекувањата
И удрете ме силно
Изиграјте си ги картите
Бидете ѕвезди
Но, кој се смее сега?
Но, кој се смее сега?
 
Зашто сум во Лос Анџелес
Мислите дека сум позната,
Ако сме пријатели,
Како ми го знаете само името?
„О Џеси, знаевме дека ќе успееш
Имам нова песна, и би сакал да ја испееш“
И бидејќи сега потпишав договор
Мислите џебовите ми се полни
Веќе 4 години, ама уште чекам во редот
„О Џеси, те видов на Јутуб
Те означив на едни стари слики од школски денови“
 
О, си мислите дека сега ме познавате?
Зарем заборавивте
Како ме правевте да се чувствувам
Кога ме понижувавте?
Но, ви благодарам за болката
Од тоа ми зајакна духот
И станувам сè посилна и посилна
 
Продолжете си со шегите,
Одете на сѐ или ништо,
Надувајте се,
Ама не сте сами
Но, кој се смее сега?
Но, кој се смее сега?
Зголемете си ги очекувањата
И удрете ме силно
Изиграјте си ги картите
Бидете ѕвезди
Но, кој се смее сега?
Но, кој се смее сега?
 
Џеси
Таа излезе од сенката
Голтни си ја гордоста
Потисни си го егото
Нека мразат душманите
Премногу сте задоцниле
Видете, имам порака од вас:
-Се гордеам со тебе!
-Боже мој, душо, гласот ти е врв!
Мојот одговор: „Кој се смее сега?“
 
О, си мислите дека сега ме познавате?
Зарем заборавивте
Како ме правевте да се чувствувам
Кога ме понижувавте?
Но, ви благодарам за болката
Од тоа ми зајакна духот
И станувам сè посилна и посилна
 
Продолжете си со шегите,
Одете на сѐ или ништо,
Надувајте се,
Ама не сте сами
Но, кој се смее сега?
Но, кој се смее сега?
Зголемете си ги очекувањата
И удрете ме силно
Изиграјте си ги картите
Бидете ѕвезди
Но, кој се смее сега?
Но, кој се смее сега?
 
Продолжете си со шегите,
Одете на сѐ или ништо,
Надувајте се,
Ама не сте сами
Но, кој се смее сега?
Но, кој се смее сега?
Зголемете си ги очекувањата
И удрете ме силно
Изиграјте си ги картите
Бидете ѕвезди
Но, кој се смее сега?
Но, кој се смее сега?
 
Postat de ivank23 la Luni, 25/06/2012 - 01:25
Adaugat ca răspuns la cererea Cecush
Engleză

Who's Laughing Now

Jessie J: Top 3
Idioms from "Who's Laughing Now"
See also
Comentarii