You're Not From Here (traducere în Albaneză)

Publicitate
traducere în AlbanezăAlbaneză
A A

Ti s'je nga këtu

S'e di ç'po ndodh
Ti kthehesh prapa dhe më prek zemrën
Një çast qetësie thotë të vërtetën
 
Diçka ka ndodhur përnjëherë
Duhet të më kishte trembur që në fillim
Por unë po bija në ato sytë e tu
 
Dhe frika u zhduk
E dija që s'kishte asgjë tjetër që mund të doja më shumë
 
Të njoh, nuk je nga këtu
Kam pritur që ti të shfaqeshe
dhe të më ndalje frymëmarrjen dhe të më bëje të qaje
 
Ti s'je nga këtu, s'je as nga ky vendi këtu dhe tani
Vetëm një prekje e jotja më bën të fluturoj
Unë fluturoj dhe fluturoj
 
Nuk mësohem mungesën tënde
Nëse është e thënë të jetë kështu
Kam nevojë për një ëngjëll që të më ruajë
 
Askush nuk mund t'a mbajë kohën
Por unë mund të të mbaj në mendjen time
Herë pas here, si një melodi
 
Për tani, do qëndroj pa lëvizur
Për tani, do jem i mbytur nga kujtimi i lëkurës tënde
 
E di që ti, që ti s'je nga këtu
Ti nuk i përket gënjeshtrave dhe lotëve
Bukuria e shpirtit tënd më bën të qaj
 
Ti s'je nga këtu, s'je as nga ky vendi këtu dhe tani
Vetëm një prekje e jotja më bën të fluturoj
Unë fluturoj dhe fluturoj
 
Nuk je nga këtu
Kam pritur që ti të shfaqeshe
dhe të më ndalje frymëmarrjen dhe të më bëje të qaje
 
Ti s'je nga këtu, s'je as nga ky vendi këtu dhe tani
Vetëm një prekje e jotja më bën të fluturoj
Unë fluturoj dhe fluturoj
 
Mulțumesc!
thanked 1 time
Postat de kernackakernacka la Sâmbătă, 25/01/2020 - 13:47
Adaugat ca răspuns la cererea μαριμαρι
EnglezăEngleză

You're Not From Here

Comentarii