99 cent store (перевод на Македонский)

  • Исполнитель: Melanie Martinez
  • Песня: 99 cent store 5 переводов
  • Переводы: Итальянский, Македонский, Немецкий, Русский, Турецкий
  • Запросы: Венгерский
перевод на МакедонскийМакедонский
A A

Продавница 99 центи

Имав кругови во очите за тебе
Заслепен од штипки и блуз
Ох, ти беше мојот ветровит Ромео
Имавме соодветни тетоважи од мастики
Со твојот казу свири ми серенада
Ме измами со твоите панделки и лак
 
Толку е сјајно во картичката за купување
Убаво на паркинг
Но кога си одиш дома
Тогаш се се распаѓа
 
Сеуште мислам на тебе понекогаш
Само кога шетам низ продавницата од 99 центи
Ми ги продаде сите тие ефтини лаги
Можев да си изградам цела продавница од 99 центи
 
Вино и вечерај ме со твојата пластична храна
Ме ограби од мојот сладок заб
Ме држеше со пиштол полн со вода
Ме врза за овие патеки за воз играчки
Ме остави таму и никогаш не се врати
Лепливи сувенири кога се кажува и завршува
 
Толку е сјајно во картичката за купување
Убаво на паркинг
Но кога си одиш дома
Тогаш се се распаѓа
 
Сеуште мислам на тебе понекогаш
Само кога шетам низ продавницата од 99 центи
Ми ги продаде сите тие ефтини лаги
Можев да си изградам цела продавница од 99 центи
 
Сеуште мислам на тебе понекогаш
Само кога шетам низ продавницата од 99 центи
Ми ги продаде сите тие ефтини лаги
Можев да си изградам цела продавница од 99 центи
 
ох, ох
 
Сеуште мислам на тебе понекогаш
Само кога шетам низ продавницата од 99 центи
 
Добавлено Natalijaa17Natalijaa17 в вт, 12/11/2019 - 13:46
АнглийскийАнглийский

99 cent store

Помогите перевести "99 cent store"
Melanie Martinez: Топ 3
Idioms from "99 cent store"
Комментарии