Lambe Alabakovski - Da ne te ljubev (Да не те љубев)

Македонский

Da ne te ljubev (Да не те љубев)

Не сум човек кој го сфаќа светот површно
толку сакам мудри луѓе до него
секој миг до тебе злато мое е задоволство
секој твој збор е ново искуство
 
Реф.
Да не си тука некаде јас далеку би бил
да не те љубев многу нешта јас би пропуштил
во ова утро бели ѕвезди јас ти симнувам
на овој Божиќ цел мој свет јас ти го дарувам
-
Оооооо.... и се радувам на секој миг ко дете
палаво од среќа по тебе-еее...
Она што те краси тебе знај е искреност
не би сторил ништо да те повредам
злато затоа ќе бидам и јас искрен со тебе
душа своја ноќва јас ќе разболам
 
Реф.
 
Лалала...лалала....лалалалалала.....
 
Реф.
 
Во ова утро бели звезди јас ти симнувам
на овој Божиќ цел мој свет јас ти го дарувам
 
Добавлено Гость в пт, 01/01/2010 - 00:00
В последний раз исправлено barsiscev в пт, 25/10/2013 - 07:58
Спасибо!
Комментарии