Текст песни Вакцина (Vakcina)

A A

Вакцина

Многу сака една Ангелина
да ја снема чумава од Кина,
во Србија се пиша за вакцина,
а можам да ја вакцинирам јас!
 
Антитела мери Ангелина,
и пие 24 витамина,
се би дала она за вакцина,
а пукнав да ја вакцинирам јас!
 
Рефрен:
Вакцина, вакцина, вакцина
за тебе и мене е спас,
Вакцина, вакцина, вакцина
ма, дај да те пелцувам јас!
Малце ќе те пецне, малце ќе те боцне,
ти треба знам вакцина,
вакцина љубовна.
Малце ќе те пецне, малце ќе те штрецне,
љубов знам ти треба
и малку на-на-на!
 
Многу сака таа Ангелина
да и дојде редот за вакцина,
од ѕвонење матичниот го шина,
а сакам да ја вакцинирам јас!
 
"Корона Чао" нејзе и е химна,
а куќна слава - термин за вакцина,
Фајзер, Спутник, Астра ил' од Кина,
а може да ја прими мојава...
 
Рефрен:
Вакцина, вакцина, вакцина
за тебе и мене е спас,
Вакцина, вакцина, вакцина
ма, дај да те пелцувам јас!
Малце ќе те пецне, малце ќе те боцне,
ти треба знам вакцина,
вакцина љубовна.
Малце ќе те пецне, малце ќе те штрецне,
љубов знам ти треба
и малку на-на-на!
 
Спасибо!
thanked 2 times
Добавлено nobodynowherenobodynowhere в пн, 10/05/2021 - 10:51

 

Aleksandar & Dac: Топ 3
Коллекции с "Вакцина"
Помогите перевести "Вакцина"
Комментарии
Read about music throughout history