Bak Yeşil Yeşil (перевод на Македонский)

Advertisements
перевод на Македонский

Pogledni, zelenooka (Погледни, зеленоока)

Затвори си ги очите, никој да не ги види
Само погледни ме, зеленоока
Не дозволувај очите да им даваат надеж на други
Само погледни ме, зеленоока
 
Те сакам толку лудо
Како песна напишана од Бога
Како да знаеш што мислам
Само погледни ме, зеленоока
 
Добавлено ivank23 в пн, 25/06/2012 - 14:32
Добавлено в ответ на запрос marijap
Турецкий

Bak Yeşil Yeşil

Еще переводы "Bak Yeşil Yeşil"
Македонскийivank23
Смотрите также
Комментарии