Реклама

Bir adam var (перевод на Албанский)

  • Исполнитель: Günel Zeynelova
  • Песня: Bir adam var
  • Переводы: Албанский
перевод на АлбанскийАлбанский
A A

Një njeri ka

Më vjen keq nëse kam gabime në përkthim::
 
Jep shpatullën,më lër të plakem mbi supin tënd.
 
Më lër ta vë kokën mbi supe dhe të qaj
 
Ju më thoni, do të mbytem në sytë tuaj.
 
Më lër të humbasë thellë në det.
 
Ju më thoni, do të mbytem në sytë tuaj.
 
Më lër të humbasë thellë në det.
 
Shtë një njeri ka për të cilin ëndërroj.
 
Shtë një njeri ka digjem kur shikon
 
Dëshira e tij për zërin e tij
 
İ paaftë gëndrimi im.
 
Dëshira e tij për zërin e tij
 
İ paaftë gëndrimi im.
 
Një njeri ka
 
Një njeri ka.
 
Një njeri ka.
 
xxxxxxxxxxx
 
Qep kokën më lër të fle në gjunjë.
 
Më lejoni t'ju shikoj me dashuri dhe ëndërr.
 
Më lër të mbyll sytë në sytë e mi.
 
E dashur,thjesht vini, eja të mos largohemi.
 
Më lër të mbyll sytë në sytë e mi.
 
E dashur,thjesht vini, eja të mos largohemi
 
Një burrë, eja, eja, Të mos largohemi.
 
Ashtë një grua që vëzhgon mënyra.
 
Isshtë një grua që ëndërron për ju çdo moment.
 
E hapur per dashuri,nevojtarët,në pritje të pafuqishme.
 
E hapur per dashuri,nevojtarët,në pritje të pafuqishme.
 
Shtë një njeri ka për të cilin ëndërroj
 
Shtë një njeri ka digjem kur shikon.
 
Dëshira e tij për zërin e tij,İ paaftë gëndrimi im.
 
Te zëri e tij jam i sëmurë,İ paaftë gëndrimi im.
 
Një njeri ka
 
Një njeri ka.
 
Një njeri ka....
 
Добавлено Enginden35Enginden35 в пт, 20/09/2019 - 09:15
ТурецкийТурецкий

Bir adam var

Еще переводы "Bir adam var"
Албанский Enginden35
Комментарии
phantasmagoriaphantasmagoria    пн, 14/10/2019 - 13:21

Only the format of the lyrics has been changed, please reformat your translation to match the original lyrics. Thank you.