Lana Del Rey - Dark Paradise (перевод на Македонский)

перевод на Македонский

Мрачен рај

Сите пријатели ми велат дека треба да продолжам
Лежам во океанот, ја пеам твојата песна
Аааа, така ја пееше ти
Да те сакам засекогаш не може да биде погрешно
Дури и кога не си тука, нема да продолжам понатаму
Аааа, така ја свиревме
 
Но не постои лек за сеќавање на лице
Како мелодија, не ми излегува од главата
Твојата душа ме прогонува и ми вели
Дека се е во ред
Но, јас посакувам да сум мртва (како тебе)
 
Секогаш кога ќе ги затворам очите
Ми е како во мрачен рај
Никој не се споредува со тебе
Се плашам дека нема да ме чекаш од другата страна
Секогаш кога ќе ги затворам очите
Ми е како во мрачен рај
Никој не се споредува со тебе
Се плашам дека нема да ме чекаш од другата страна
 
Сите пријатели ме прашуваат зошто останувам силна
Им велам кога ќе најдеш вистинска љубов таа живее понатаму
Аааа, затоа останав овде
 
Но не постои лек за сеќавање на лице
Како мелодија, не ми излегува од главата
Твојата душа ме прогонува и ми вели
Дека се е во ред
Но, јас посакувам да сум мртва (како тебе)
 
Секогаш кога ќе ги затворам очите
Ми е како во мрачен рај
Никој не се споредува со тебе
Се плашам дека нема да ме чекаш од другата страна
Секогаш кога ќе ги затворам очите
Ми е како во мрачен рај
Никој не се споредува со тебе
Но тебе те нема, освен во моите соништа навечер
О, о, о, ха, ха, ха
Не сакам да се разбудам од овој сон вечерва
О, о, о, ха, ха, ха
Не сакам да се разбудам од овој сон вечерва
 
Нема спас, те гледам додека спијам
А сите ме туркаат напред, но јас можам да почуствувам како ме допираш
Нема слобода, те чувствувам во моите соништа
Ми кажуваш дека сум добра
 
Секогаш кога ќе ги затворам очите
Ми е како во мрачен рај
Никој не се споредува со тебе
Се плашам дека нема да ме чекаш од другата страна
Секогаш кога ќе ги затворам очите
Ми е како во мрачен рај
Никој не се споредува со тебе
Но тебе те нема, освен во моите соништа навечер
О, о, о, ха, ха, ха
Не сакам да се разбудам од овој сон вечерва
О, о, о, ха, ха, ха
Не сакам да се разбудам од овој сон вечерва
 
Добавлено timmy в пт, 21/12/2012 - 00:48
Английский

Dark Paradise

Смотрите также
Комментарии