Реклама

Habibi (Хабиби) (перевод на Македонский)

  • Исполнитель: Azis (Азис)
  • Песня: Habibi (Хабиби) 23 перевода
  • Переводы: Азербайджанский, Английский #1, #2, Боснийский, Греческий, Индонезийский, Испанский, Македонский #1, #2, Немецкий, Польский #1, #2, #3, Румынский, Русский, Сербский #1, #2, Транслитерация #1, #2, Турецкий #1, #2, Украинский, Французский
перевод на МакедонскийМакедонский
A A

Љубов

Версии: #1#2
Љубов спиеш ли добро?
Те покриваат ли?
Се храниш ли? Зашто јас не!
По ѓаволите,те сакам!
Ми се умира!
Љубов ме пцуеш ли?
Се влечеш ли пијан навечер-зашто јас да!
За лудница сум , на
дното сум
За никаде сум!
 
Мало кученце ти подарив
-
убаво,меко,слатко...
Но го видов денес
Исфрлено....
Како мене-сиротото!
Само по улиците скиташе
-
гладно,болно,прљаво
Ти го гониш,тоа те сака...
Како мене-сиротото!
 
Рефрен:
Љубов спиеш ли добро?
Те покриваат ли?
Се храниш ли? Зашто јас не!
По ѓаволите,те сакам!
Ми се умира!
Љубов ме пцуеш ли?
Се влечеш ли пијан навечер-зашто јас да!
За лудница сум , на
дното сум
За никаде сум!
 
Како еден бедник
те чекам!
Да те видам негде
без да знам да ли ќе ме
погледнеш ти,
или ќе поминеш ти...
Ова момче-
бедно,крваво,
рането-
тој не престанува да сака само тебе!
Удри ме,те сакам!
 
Рефрен:
Љубов спиеш ли добро?
Те покриваат ли?
Се храниш ли? Зашто јас не!
По ѓаволите,те сакам!
Ми се умира!
Љубов ме пцуеш ли?
Се влечеш ли пијан навечер-зашто јас да!
За лудница сум , на
дното сум
За никаде сум!
 
На човек без тебе не
личам!
Во едно исто се облекувам..
За кого да сум убав ?
Дали сум воопшто човек,
се прашувам?
Како куче сум од тебе
избацен
И за кого да бидам жив?
 
Рефрен:
Љубов спиеш ли добро?
Те покриваат ли?
Се храниш ли? Зашто јас не!
По ѓаволите,те сакам!
Ми се умира!
Љубов ме пцуеш ли?
Се влечеш ли пијан навечер-зашто јас да!
За лудница сум , на
дното сум
За никаде сум!
 
Добавлено Elmedina1Elmedina1 в сб, 12/03/2016 - 13:14
Спасибо!Вы можете поблагодарить пользователя, нажав эту кнопку
поблагодарили 2 раза

Habibi (Хабиби)

Комментарии