Реклама

Habibi (Хабиби) (перевод на Македонский)

  • Исполнитель: Azis (Азис)
  • Песня: Habibi (Хабиби) 23 перевода
  • Переводы: Азербайджанский, Английский #1, #2, Боснийский, Греческий, Индонезийский, Испанский, Македонский #1, #2, Немецкий, Польский #1, #2, #3, Румынский, Русский, Сербский #1, #2, Транслитерация #1, #2, Турецкий #1, #2, Украинский, Французский
перевод на МакедонскийМакедонский
A A

Habibi (Хабиби)

Версии: #1#2
Припев:
Хабиби, спиеш ли добро? Покриваат ли те?
Храниш ли се? Зашто јас не!
По ѓаволите, сакам тебе!
Умира ми се!
Хабиби, пцуеш ли ме? Влечеш ли се
пијан преку ноќта - зашто јас да!
За лудница сум, на дното сум!
За никаде сум!
 
Мало кученце ти подарив -
убаво, меко, пувкаво...
Но видов го денес исфрлено....
Како мене - истото!
Само по улиците скита се -
гладно, болно, прљаво
Ти го гониш, тоа сака те...
Како мене - истото!
 
Припев:
Хабиби, спиеш ли добро? Покриваат ли те?
Храниш ли се? Зашто јас не!
По ѓаволите, сакам тебе!
Умира ми се!
Хабиби, пцуеш ли ме? Влечеш ли се
пијан преку ноќта - зашто јас да!
За лудница сум, на дното сум!
За никаде сум!
 
Како еден несреќник чекам те!
Да видам тебе од некаде,
без да знам, ќе ме погледнеш ли,
или ќе поминеш ти...
Она момче - бедно, крваво, рането -
тоа не запреше да сака само тебе!
Удри ме, сакам те!
 
Припев:
Хабиби, спиеш ли добро? Покриваат ли те?
Храниш ли се? Зашто јас не!
По ѓаволите, сакам тебе!
Умира ми се!
Хабиби, пцуеш ли ме? Влечеш ли се
пијан преку ноќта - зашто јас да!
За лудница сум, на дното сум!
За никаде сум!
 
На човек без тебе не личам!
Во едно и исто се облекувам..
Но за кого да сум убав?
Но човек ли сум воопшто, прашувам?
Како куче сум од тебе исфрлен...
И за кого да бидам жив?
 
Припев:
Хабиби, спиеш ли добро? Покриваат ли те?
Храниш ли се? Зашто јас не!
По ѓаволите, сакам тебе!
Умира ми се!
Хабиби, пцуеш ли ме? Влечеш ли се
пијан преку ноќта - зашто јас да!
За лудница сум, на дното сум!
За никаде сум!
 
Спасибо!
Добавлено ГостьГость в вс, 24/09/2017 - 16:44

Habibi (Хабиби)

Комментарии