Реклама

Lambe Alabakovski - Od ljubov umiram (Од љубов умирам)

  • Исполнитель: Lambe Alabakovski ( Ламбе Алабаковски)
  • Переводы: Русский, Сербский, Транслитерация, Хорватский
Македонский/Латинизация/Транслитерация
A A

Od ljubov umiram (Од љубов умирам)

Првпат ми се случи јас да сакам вистински,
ги слушам сите други, се правам се што не сум бил.
Место ова срце слушаш лоши совети,
не личам на себе кога со мене си ти.
Но една ноќ се појави, со очите насолзени,
ми рече: "Ти си баш ко сите други, но не си за мене ти"
 
Реф:
Со денови не спијам,
се плашам да сонувам.
Тебе лесно ти е знам,
а јас од љубов умирам.2x
 
Немој да си добар, никој неќе таков тип,
ги слушам сите други, се правам се што не сум бил.
Место ова срце слушаш лоши совети,
не личам на себе кога со мене си ти.
Но една ноќ се појави, со очите насолзени,
ми рече: "Ти си баш ко сите други, но не си за мене ти"
 
Реф:
 
Добавлено san79san79 в вс, 12/01/2014 - 19:27
Спасибо!

 

Реклама
Видео
Комментарии