David Guetta - Turn Me On (перевод на Албанский)

перевод на Албанский

Me Ndiz

(Nicki Minaj)
Doctor doctor, me duhesh
Me thirr babe
Doctor doctor, ku je ti?
Me jep diqka
Me duhet dashuria jote
Me duhet dashuria jote
Me duhet dashuria jote
Ti ke ate lloj te ilaqit qe me mban te gjalle
 
Trupit tim i duhet nje hero
Eja me Shpeto
Diqka me thote se ti di si te me shpetosh
Une jam ndjer shume ulet
(Une jam ndjer shume poshte)
Oh, me duhesh qe te vish dhe te me shpetosh
 
(Refreni)
Me bej te ndjehem gjalle
Eja dhe me Ndiz
Me prek, me shpeto jeten
Eja dhe me Ndiz
Jam shume e re qe te vdese
Eja dhe me Ndiz
Me Ndiz
Me Ndiz
Me Ndiz
Me Ndiz
 
Me bej te ndjehem gjalle
Eja dhe me Ndiz
Me prek, me shpeto jeten
Eja dhe me Ndiz
Jam shume e re qe te vdese
Eja dhe me Ndiz
Me Ndiz
Me Ndiz
Me Ndiz
Me Ndiz
 
(Nicki Minaj)
 
Djale po me dhemb, beje mire
Temperatura ime eshte shume e larte
Nese bertas, nese qaj
Eshte vetem se ndjehem e gjalle
 
Trupit tim i duhet nje hero
Eja me Shpeto
Diqka me thote se ti di si te me shpetosh
Une jam ndjer shume ulet
(Une jam ndjer shume poshte)
Oh, me duhesh qe te vish dhe te me shpetosh
 
(Refreni)
Me bej te ndjehem gjalle
Eja dhe me Ndiz
Me prek, me shpeto jeten
Eja dhe me Ndiz
Jam shume e re qe te vdese
Eja dhe me Ndiz
Me Ndiz
Me Ndiz
Me Ndiz
Me Ndiz
 
Me bej te ndjehem gjalle
Eja dhe me Ndiz
Me prek, me shpeto jeten
Eja dhe me Ndiz
Jam shume e re qe te vdese
Eja dhe me Ndiz
Me Ndiz
Me Ndiz
Me Ndiz
Me Ndiz
 
Ti ke jeten time , ne pellembe te duarve tuaja
Eja me shpeto tani,
e di se mundesh (e di se mundesh)
 
Mos me lere te vdes e re, dua qe ti ta flakerosh rinin time
Dua qe ti te jesh doktori im, Mund ta merrni plasaritje CHIROPRACTOR,
 
Une, Une , Une , Une
Une e di se ti mund te me shpetosh
Dhe te me besh te ndjehem e gjalle
 
Me bej te ndjehem gjalle
Eja dhe me Ndiz
Me prek, me shpeto jeten
Eja dhe me Ndiz
Jam shume e re qe te vdese
Eja dhe me Ndiz
Me Ndiz
Me Ndiz
Me Ndiz
Me Ndiz
 
Добавлено altin в пт, 09/03/2012 - 01:03
Английский

Turn Me On

Комментарии