Реклама

Vlatko Lozanoski - Vrati me (Врати ме)

  • Исполнитель: Vlatko Lozanoski ( Влатко Лозаноски)
  • Переводы: Английский, Венгерский, Русский, Транслитерация, Турецкий, Украинский, Хорватский
Македонский/Латинизация/Транслитерация
A A

Vrati me (Врати ме)

Таму кај што бевме силно вљубени
Само спомени заробени
Страв ми е да чекорам по таа улица
Ме боли душава
 
Врати ме на исто место исто време
Само таму заедно ќе бидеме
Срце дадов сега срце веќе немам
Таму врати ме за пак да живеам
 
Денес кога изгубив баш се
Денес ништо важно не ми е
Само срцево мое вистинско
Живее во тоа минато
 
Врати ме на исто место исто време
Само таму заедно ќе бидеме
Срце дадов сега срце веќе немам
Таму врати ме за пак да живеам
 
Не можам да продолжам јас без тебе
За тебе само вреди да се живее
Срцево те чека тоа само е
Ти кај мене врати се
 
Врати ме на исто место исто време
Само таму заедно ќе бидеме
Срце дадов сега срце веќе немам
Таму врати ме за пак да живеам
 
Добавлено san79san79 в вс, 19/05/2013 - 18:17
Спасибо!

 

Реклама
Видео
Комментарии