Olta Boka - Zemrën e lamë peng

албански

Zemrën e lamë peng

Ora si zemër troket
Ora e çmendur rend, akrepa nuk ka
Kohën vodhe ti nga jeta ime
Bora e zerit tënd mbi zemrën time ra
Mbuloi strehën e fundit të dashurisë
 
Ha... ha...
Dhe ndalen akrepat atje
 
Ditë pas ditë, ne
Rrahje pas rrahje, më kot kerkuam
Orë e përkryer
Një zemër jo kurrë s'mund të jetë
 
Natë pas natë, ne
Rrahje pas rrahje, ne të larguar
Por jo, nuk mundëm
Se zemrën të dy e lamë peng
Ah...
 
Ora si zemër troket
Ora e çmendur rend, akrepa nuk ka
Kohën vodhe ti nga jeta ime
(Bora e zerit tënd) mbi zemrën time ra
Mbuloi strehën e fundit të dashurisë
 
Ha... ha...
Dhe ndalen akrepat atje
 
Ditë pas ditë, ne
Rrahje pas rrahje, më kot kerkuam
Orë e përkryer
Nje zemër jo kurrë s'mund të jetë
 
Natë pas natë, ne
Rrahje pas rrahje, ne të larguar
Por jo, nuk mundëm
Se zemrën të dy e lamë peng
Ha...
 
Поставио/ла: Effily У: Понедељак, 30/04/2012 - 15:50
Last edited by Miley_Lovato on Недеља, 14/06/2015 - 16:20
Коментари подносиоца:
Хвала!

 

Коментари