Smail Puraj - Jeta Ime

албански

Jeta Ime

U largova ne vetmi te lash
gurbet shkova kur me nuk te pash
edhe sot ate dit e kujtoj
lotin tend s'mund ta harroj
s'ti harroj lutjet --
mos ja kthe shpinen dashurise
 
jeta ime, jo nuk ishte loj
tash kur humba, tash po e kuptoj
rruget e huaj tash me lot i laj
se m'ka vra dashurija e saj
 
sic m'dol mua tash kjo jet
me fituar dhe meji humbur krejt
cka me ry jeta n'pasuri
kur larg meje qendrove ti
s'jam i lumtur as do te jem
i lumtur pa ty smuj me qene
 
Поставио/ла: Гост У: Петак, 01/01/2010 - 00:00
Хвала!
Преводи за "Jeta Ime"
Smail Puraj: Top 3
Коментари