Michel Teló - Ai Se Eu Te Pego (превод на македонски)

превод на македонски

Ах, ако те грабнам

Верзије: #1#2#3#4
Леле, леле,
Ќе ме убиеш на тој начин,
Ах ако те грабнам,
Ах, ах, ако те грабнам,
 
Слатка, Слатка,
Ќе ме убиеш на тој начин,
Ах ако те грабнам,
Ах, ах, ако те грабнам,
 
Журка, сабота вечер,
Сите започнаа да танцуваат,
Најубавата девојка ме подмина,
Собрав смелост и ѝ кажав,
 
Леле, леле,
Ќе ме убиеш на тој начин,
Ах ако те грабнам,
Ах, ах, ако те грабнам,
 
Слатка, Слатка,
Ќе ме убиеш на тој начин,
Ах ако те грабнам,
Ах, ах, ако те грабнам,
 
Поставио/ла: kimimak У: Уторак, 06/12/2011 - 19:22
5
Ваша оцена: None Average: 5 (4 votes)
португалски

Ai Se Eu Te Pego

Више превода за "Ai Se Eu Te Pego"
македонскиkimimak
5
Michel Teló: Top 3
See also
Коментари