Реклама

Alan Walker - текстови

Alan Walker
ТекстовиПреводиЗахтеви
All Falls Downенглескиvideo
All Falls Down - Single (2017) | Different World (2018)
арапски
вијетнамски
дански
индонежански
италијански
мађарски #1 #2
немачки
румунски
руски
српски
турски #1 #2
фински
француски
шведски
Aloneенглескиvideo
Alone - Single (2016) | Different World (2018)
Kurdish (Sorani)
Luxembourgish
Tongan
азерски
арапски
бугарски
вијетнамски
грчки
дански
индонежански
италијански
литвански #1 #2
мађарски
немачки
персијски
португалски
пољски
румунски #1 #2
руски #1 #2 #3
српски #1 #2
турски #1 #2
украјински
фински #1 #2
француски #1 #2 #3
хебрејски
хинди
холандски
хрватски
чешки
шведски
шпански #1 #2
Angelsенглескиvideoшпански
Are You Lonelyенглескиvideo
Are You Lonely (feat. ISÁK) - Single (2019)
мађарски
турски
шведски
Back to beautiful (2017)енглескиvideoмађарски
руски
breeze off the pondенглески
man of the woods
Darksideенглескиvideo
Different World (2018)
азерски
арапски
бошњачки
бугарски
грчки
италијански
литвански
немачки
персијски
румунски
руски #1 #2
српски
турски #1 #2
фински #1 #2
француски
хебрејски
шведски
шпански
јапански #1 #2
Diamond Heartенглескиvideo
Different World (2018)
албански
бугарски
естонски
индонежански
италијански
литвански
мађарски #1 #2
немачки
персијски
португалски
румунски #1 #2 #3 #4
руски
српски
турски #1 #2
фински
хебрејски
чешки
шведски
Different Worldенглескиvideo
Different World (2018)
грчки
италијански
немачки
румунски #1 #2
руски
српски
турски
фински
француски #1 #2
хрватски
шведски
шпански
Do It All for Youенглескиvideo
Different World (2018)
мађарски
турски
украјински
Fadedенглескиvideo
Faded - Single (2015) | Different World (2018)
Odia
Tongan
Остало
Ферјарски
азерски
албански
арапски
бугарски #1 #2
вијетнамски #1 #2
грчки #1 #2
дански
естонски
индонежански
италијански #1 #2
каталонски
кинески
корејски
македонски
мађарски #1 #2 #3
немачки #1 #2 #3
норвешки
персијски #1 #2
португалски
пољски
румунски #1 #2
руски #1 #2 #3 #4 #5
српски #1 #2
турски #1 #2 #3 #4
узбечки
украјински
урду #1 #2
фински #1 #2
француски #1 #2 #3
хебрејски
хинди
холандски #1 #2
хрватски #1 #2
шведски
шпански
јапански
I Don't Wanna Goенглескиvideo
Different World (2018)
шпански
Igniteенглескиvideo
Ignite - Single (2018)
мађарски
персијски
руски
турски
хебрејски
Lilyенглескиvideo
Different World (2018)
бошњачки #1 #2
бугарски
вијетнамски
персијски
румунски
руски
турски #1 #2 #3
француски
хинди
шведски
Live Fast - PUBGMенглескиvideoтурски
Lonelyенглескиvideo
Different World (2018)
руски
турски
Romani
Romanian (Aromanian)
Lost Controlенглескиvideo
Different World (2018)
персијски
румунски
српски
турски
фински
шпански
On My Wayенглески, шпанскиvideo
On My Way - Single (2019)
арапски
бугарски
вијетнамски
грчки
енглески
индонежански
италијански
кинески
немачки
норвешки
персијски
румунски
руски
српски
турски #1 #2 #3 #4
фински
хрватски
шведски
шпански
On My Way (Da Tweekaz Remix)енглескиvideo
On My Way (Da Tweekaz Remix)
грчки
Playенглескиvideo
Play - Single
српски
турски
шведски
шпански
Sad sometimesенглескиvideoперсијски
шведски
Sing Me To Sleepенглескиvideo
Sing Me to Sleep - Single (2016) | Different World (2018)
Kurdish (Sorani)
Tongan
азерски
арапски
бугарски
вијетнамски
грчки
дански
индонежански
италијански
македонски
мађарски #1 #2
немачки
норвешки
персијски #1 #2
португалски
пољски
румунски
руски
српски #1 #2
турски #1 #2 #3 #4
украјински
фински
француски
хебрејски
хинди
холандски
хрватски
чешки
шведски
шпански
The Spectreенглескиvideo
The Spectre - Single (2017)
Kurdish (Sorani)
арапски
бугарски
грчки #1 #2
индонежански
италијански
мађарски
немачки
персијски
португалски
румунски
руски
српски
турски
фински
француски
хебрејски
чешки
шведски
шпански
Tiredенглескиvideo
Tired - Single (2017)
Tongan
бугарски
грчки
дански
италијански
казачки
мађарски
немачки
румунски
руски
српски #1 #2
турски
фински
француски
хрватски
шпански #1 #2
Unityенглескиvideo
Unity - Walkers (Alan Walker Fans)
малајски
арапски
кинески
немачки
персијски
руски
српски
турски
француски
шпански
Коментари