One Direction - A.M (превод на албански)

превод на албански

A.M

Nuk do te qendrosh deri ne agim?
Te gjitha bisedat e mia te preferuara,
behen ne agim, po.
 
Ndihet sikur kjo mund te jete perjete snonte
u luta qe keto ore do te harronin Kohen
mund te jete nje lufte e trete boterore,
duke perparuar jashte.
Ti dhe une u rritem ne pjesen e njete te qytetit
I morrem keto shenja ne vendin e njejte
e mban mend se si verdalliseshim
thjesht duke shpenzuar Kohen.
 
Nuk do te qendrosh deri ne agim?
Te gjitha bisedat e mia te preferuara,
behen ne agim, po.
Se ne nuk e dime cfare po themi
thjesht po notojme ne gotat tona
dhe po flasim percart
sikur te gjithe do t`ia dalim mbane, po.
 
Ndihet sikur kjo do te jete perjete sonte
nuk dua te fle sepse ne po enderrojme me ze te larte
duke u perpjekur te sillemi mire por ti e di qe kurre nuk u mesuam.
 
Ti dhe une u rritem ne pjesen e njete te qytetit
I morrem keto shenja ne vendin e njejte
e mban mend se si verdalliseshim
thjesht duke shpenzuar Kohen.
 
Nuk do te qendrosh deri ne agim?
Te gjitha bisedat e mia te preferuara,
behen ne agim, po.
Se ne nuk e dime cfare po themi
thjesht po notojme ne gotat tona
dhe po flasim percart
sikur te gjithe do t`ia dalim mbane, po.
 
Ti e di
qe gjithmone do te kthehem ne kete vend.
Ti e di, dhe une thashe
ti e di qe gjithmone do te kerkoj fytyren tende
ti e di.
 
Nuk do te qendrosh deri ne agim?
Te gjitha bisedat e mia te preferuara,
behen ne agim
 
Se ne nuk e dime cfare po themi
thjesht po notojme ne gotat tona
dhe po flasim percart
sikur te gjithe do t`ia dalim mbane, po.
 
Nuk do te qendrodh deri ne agim?
Ti e di,
gjithmone do te kthehem ne kete vend.
 
Nuk do te qendrosh deri ne agim?
Po, Po
 
Ti e di qe gjithmone do te kerkoj fytyren tende
 
Nuk do te qendrosh deri ne agim?
Po,Po.
 
worldwide
Поставио/ла: worldwide У: Уторак, 14/11/2017 - 20:21
енглески

A.M

Коментари