Реклама

Amorphis - текстови

Amorphis
ТекстовиПреводиЗахтеви
Aloneенглескиvideo
Am Universe
арапски
холандски
шпански
Amongst Starsенглескиvideo
Queen of Time
португалски
руски
француски
Better Unbornенглескиvideo
Elegy (1996)
немачки
Black Winter Dayенглескиvideo
Tales from the Thousand Lakes
Friulian
грчки
немачки
турски
фински
холандски
шпански
Day of Your Beliefsенглескиvideo
Far from the Sun
немачки
Divinityенглескиvideo
Tuonela
Drowned Maidенглескиvideo
Tales From The Thousand Lakes
грчки
естонски
фински
холандски #1 #2
Enchanted By The Moonенглескиvideo
Circle (2013)
Ethereal Solitudeенглескиvideo
Far from the Sun
немачки
First Doomенглескиvideo
Tales From The Thousand Lakes
грчки
холандски
Forgotten Sunriseенглески
Tales From The Thousand Lakes
грчки
From The Heaven Of My Heartенглескиvideo
Skyforger
турски
Her Aloneенглескиvideo
Silent Waters (2007)
немачки
холандски
Hopeless daysенглескиvideo
Circle
немачки
холандски
House of Sleepенглескиvideo
Eclipse
бугарски
грчки
португалски
Into Hidingенглески
Tales From The Thousand Lakes
грчки
фински
Mermaidенглескиvideo
The Beginning of Times
немачки
My Kanteleенглескифински
Nightfallенглескиvideo
Tuonela
холандски
On Rich and Poorенглескиvideo
Elegy
турски
холандски
Sacrifaceенглескиvideo
Under the Red Cloud
Sampoенглески
Skyforger
Friulian
холандски
Separatedенглескиvideo
Separated (single, 2017)
руски
Shades Of Grayенглескиvideo
Circle
грчки
холандски
Silent Watersенглескиvideo
Silent Waters (2007)
Tongan
бугарски
грчки
турски
фински
француски
холандски
шведски
шпански
Sky Is Mineенглески
Skyforger
персијски
The Beeенглескиvideo
Queen of Time
француски
The Castawayенглески
Tales From The Thousand Lakes
грчки
The Golden Elkенглески
The Queen of Time
грчки
The Orphanенглескиvideo
Elegy
португалски
турски
The Wandererенглескиvideo
Circle
грчки
руски
холандски
The White Swanенглески
Silent Waters
грчки
холандски
азерски
Tree of Agesенглескиvideo
Under The Red Cloud
Tuonelaенглескиvideo
Tuonela
грчки
немачки
холандски
Two Moonsенглескиvideo
Eclipse
немачки
француски
Veil of Sinенглескиvideo
Am Universum
грчки
холандски
шпански
Wrong Directionенглескиvideo
Queen of Time
грчки
португалски
Коментари