Anitta - текстови

ТекстовиПреводиЗахтеви
Até o Céuпортугалскиенглески
Atençãoпортугалски
Bang
енглески
Atenciónшпански
KISSES (2019)
енглески
српски
грчки
персијски
Bananaенглески, шпански
KISSES (2019)
грчки #1 #2
енглески
руски
српски
турски
хрватски
шпански
Bangпортугалски
Bang! (2015)
арапски
грчки
енглески #1 #2 #3
италијански
мађарски
немачки #1 #2
турски
француски
хебрејски
холандски
шпански
Bang (English)енглескипортугалски
турски
Blá, Blá, Bláпортугалски
Ritmo
енглески
Blusa Azulпортугалскиенглески
Cachorro Eu Tenho em Casaпортугалски
Anitta
енглески
француски
Cobertorпортугалски
Ritmo Perfeito
енглески #1 #2 #3
италијански
Combatchyпортугалскиенглески
француски
шпански
Contantinhoпортугалскиенглески
Cravo e Canelaпортугалски
Bang
енглески
италијански
Deixa Ele Sofrerпортугалски
Bang
енглески
италијански
немачки
руски
француски
Downtownшпански
Single
бугарски
грчки
енглески #1 #2 #3
немачки
португалски
румунски
руски
српски #1 #2
турски
холандски #1 #2
чешки
Essa Mina É Loucaпортугалски
Bang
енглески #1 #2
француски
Eu Vou Ficarпортугалски
Anitta
енглески
француски
Fiz pra Vocêпортугалскиенглески
Get to Know Meенглески
Kisses
португалски
хрватски
грчки
Give Me the Nightенглескипортугалски
Goalsенглески
Solo – EP (2018)
грчки
португалски
српски
француски
шпански
мађарски
Gosto Assimпортугалски
Bang
енглески
Indecenteшпанскигрчки
енглески
португалски
руски
српски
Juegoшпански
KISSES (2019)
енглески
српски
грчки
Lokaпортугалскигрчки
енглески
француски
Me Leva a Sérioпортугалски
Bang
енглески
Medicinaшпанскиарапски
енглески
италијански
португалски
српски
турски
грчки
руски
Meiga e Abusadaпортугалски
Zen (2013)
енглески
руски
Menina Máпортугалски
Anitta
енглески #1 #2
Meu Melпортугалски
Mostra Tua Força, Brasilпортугалскиенглески
шпански
Movimentoпортугалскиенглески
Música de Amorпортугалски
Ritmo Perfeito
енглески
Na Batidaпортугалски
Ritmo Perfeito
енглески #1 #2
шпански
Não Paraпортугалски
Anitta
енглески
Não Perco Meu Tempoпортугалски
Solo – EP (2018)
грчки
енглески
српски
француски
шпански
Onda Diferenteпортугалски
KISSES (2019)
енглески
Panteraпортугалски
Charlie’s Angels (Original Motion Picture Soundtrack)
Paradinhaшпански
Paradinha - Single
арапски
грчки
дански
енглески
италијански
јапански
кинески
корејски #1 #2
мађарски
немачки
португалски
румунски
руски
српски
турски
француски
холандски
шведски
Poquitoенглески
KISSES (2019)
српски
Ritmo Perfeitoпортугалски
Ritmo Perfeito
енглески
шпански
Romance com Safadezaпортугалскиенглески
француски
Rosaшпански
KISSES (2019)
грчки
енглески
руски
српски
турски
француски
хрватски
Show das Poderosasпортугалски
Zen (2013)
енглески
руски
француски
Sí o noшпанскиенглески
португалски
руски
српски
Simпортугалски
Bang
енглески
немачки
Sim ou Nãoпортугалскигрчки
енглески
италијански
немачки
румунски
руски
турски
француски
чешки
шпански
Sin Miedoшпански
KISSES (2019)
енглески
српски
Some Que Ele Vem Atrásпортугалскишпански
Terremotoпортугалскиенглески
турски
украјински
француски
Tócameшпански
Girl From Rio
енглески
руски
српски
Totalmente Demaisпортугалски
Totalmente Divaшпански
Tú y Yoшпански
KISSES (2019)
енглески
грчки
Uglyенглески
UglyDolls (Original Motion Picture Soundtrack)
грчки
Ugly (Fea)шпански
UglyDolls (Original Motion Picture Soundtrack)
Ugly (Feia)португалски
CD Single
Vai e Voltaпортугалски
Ritmo Perfeito
енглески
Vai Malandraенглески, португалскиарапски
енглески #1 #2
француски
Greek (Ancient)
грчки
руски
турски
Venenoшпански
Solo – EP (2018)
грчки
енглески
мађарски
немачки
португалски
српски
турски
украјински
француски
хрватски
Você Mentiuпортугалски
KISSES (2019)
енглески
руски
француски
Will I See Youенглески
Single
Tongan
грчки
индонежански
италијански
кинески #1 #2
корејски
немачки
персијски
португалски
румунски
српски
турски
украјински
фински
француски
хрватски
шпански
Zenпортугалски
Zen (2013)
енглески
шпански
Zen (Espanhol)шпански
Anitta - versão Europa
енглески
португалски
Anitta featuring lyricsПреводи
Matheus & Kauan - Ao Vivo e a Coresпортугалскиенглески
шпански
Jota Quest - Blecauteпортугалски
Pancadélico
енглески
Tropkillaz - Bola rebolaенглески, португалски, шпанскиенглески
Gustavo Mioto - Coladinha em Mimпортугалски
Ao Vivo em São Paulo / SP
Vitão - Complicadoпортугалски
Preto Show - Dança Assimпортугалски
Banger (2020)
Ludmilla - Favela Chegouпортугалскиенглески
Madonna - Faz Gostosoенглески, португалски
Madame X (2019)
грчки
енглески
Silva - Fica Tudo Bemпортугалски
Brasileiro
енглески
француски
DJ Snake - Fuegoенглески, шпанскисрпски
J Balvin - Ginza (Anitta Remix)португалскиенглески
Alesso - Is That For Meенглескигрчки
немачки
португалски
шпански
Greeicy - Jacuzziшпански
Baila (2019)
бугарски
грчки
енглески
руски
турски #1 #2
украјински
хрватски
Simone & Simaria - Lokaпортугалскигрчки
енглески #1 #2
италијански
немачки
руски
француски
холандски
шпански
J Balvin - Machikaшпанскибугарски
енглески #1 #2
немачки
португалски
румунски
српски
холандски
хрватски
J Balvin - Machika (Remix)енглески, португалски, шпански, италијански
Major Lazer - Make It Hotшпанскигрчки
енглески
руски
Maluma - Mala mía (Remix)шпанскигрчки
енглески
турски
хрватски
Ozuna - Muito Calorшпански, португалскиенглески
пољски
српски
Alex Sensation - Pa' lanteшпанскиенглески
руски
српски
Fred De Palma - Palomaиталијански
Paloma - Single (2020)
бугарски
руски
Seakret - Perdendo a Mãoпортугалски
Sofia Reyes - R.I.Pенглески, шпански
R.I.P. (feat. Rita Ora & Anitta) - Single
бугарски
енглески
мађарски
румунски
руски
турски
хрватски
Major Lazer - Rave De Favelaенглески, португалски
Luan Santana - RGпортугалски
1977
Wesley Safadão - Romance Com Safadezaпортугалски
Major Lazer - Sua Caraпортугалски
Know No Better
азерски
арапски
грчки
енглески
италијански
румунски
руски
српски
турски
украјински
француски
шпански
Iggy Azalea - Switchенглески
Digital Distortion
грчки
португалски
румунски
турски #1 #2
шпански
Natti Natasha - Te Lo Dijeшпански
ilumiNATTI (2019)
грчки
енглески
српски
Nego do Borel - Você Partiu Meu Coraçãoпортугалскиенглески
српски
турски #1 #2
француски
шпански
Anitta also performedПреводи
Nate! - Meiga e Abusada (Cover)португалски
Lindsay Woods - Show das Poderosas (Fan Video)португалски
Коментари
Read about music throughout history