Реклама

Anouk - текстови

ТекстовиПреводиЗахтеви
Are You Lonely?енглескиvideo
"Sad Singalong Songs" (2013)
грчки
Birdsенглескиvideo
Sad Singalong Songs (ESC Sweden 2013)
азерски
албански
арапски
бугарски
грчки
дански
италијански
јапански
каталонски
литвански
мађарски
немачки
норвешки
персијски
пољски
португалски
румунски
руски
српски
турски
украјински
фински
француски
хебрејски
холандски
хрватски
шведски
шпански
белоруски
чешки
Dominiqueхоландскиvideoенглески
Everythingенглескиvideo
Graduated Fool
грчки
Fluid Conductionенглескиvideo
Girlенглескигрчки
холандски
Good Godенглескиvideo
Who's Your Momma
Graduaded foolенглескиvideo
Graduaded fool
грчки
српски
Het is klaarхоландскиvideoенглески
Hold Meенглески
Hold Me
грчки
турски #1 #2
холандски
I Don't Know Nothingенглескиvideo
"Sad Singalong Songs" (2013)
грчки
I don't wanna hurtенглескиvideo
Who's your momma?
грчки
румунски
турски
фински
холандски
If I Knewенглескиvideo
Queen For A Day (2016)
грчки
немачки
If you were mineенглескиvideoгрчки
румунски
Ik mis jeхоландскиvideo
Wen d'r maar aan (2018)
енглески
It's a Shameенглескиvideo
It's So Hardенглескиvideo
Jerusalemенглескиvideo
Hotel New York
румунски
француски
Killенглескиvideo
"Sad Singalong Songs" (2013)
мађарски
Liefde Kent Geen Haatхоландскиенглески
руски
Losing My Religionенглескитурски
Lostенглескиvideoбугарски
македонски
немачки
персијски
пољски
српски
француски
холандски
хрватски
шпански
Make It Rainенглески
Michelенглескиvideo
Urban Solitude
грчки
немачки
румунски
турски
фински
француски #1 #2
холандски
Modern Worldенглескиvideo
Mood Indigoенглескиvideo
My friendенглескиvideo
Urban Solitude
српски
My lifeенглескиvideo
Together Alone
српски
Nobody's Wifeенглескиvideoгрчки #1 #2
италијански
немачки
румунски
српски
фински
француски
холандски
шпански
One wordенглескиvideoнемачки
српски
холандски
Only A Motherенглески
"Sad Singalong Songs" (2013)
Pictures on Your Skinенглескиvideo
Pretending As Alwaysенглескиvideo
"Sad Singalong Songs" (2013)
грчки
холандски
R U Kiddin' Meенглескиvideoгрчки
француски
румунски
Run Away Togetherенглескиvideoруски
турски
шпански
Sacrificeенглескиvideo
Stardustенглески
"Sad Singalong Songs" (2013)
The Black Side Of My Mindенглескиvideo
"Sad Singalong Songs" (2013)
The Dark.енглескитурски
шпански
The Good Lifeенглескиvideo
"Sad Singalong Songs" (2013)
шпански
The Other Side of Meенглескиvideo
The Rulesенглескиvideo
"Sad Singalong Songs" (2013)
холандски
Three Days in a Rowенглески
Time is a Jailerенглескиvideo
Together Aloneенглескиvideo
What have you doneенглескисрпски
WiggerенглескиvideoTongan
You and Iенглескиvideo
Anouk also performedПреводи
Nicky Romero - Feet On The Groundенглески
Feet on the ground
Коментари