Ariana Grande - текстови

ТекстовиПреводиЗахтеви
7 Ringsенглески
Thank U, Next
азерски
албански
арапски
бошњачки
бугарски
грчки #1 #2 #3
дански
италијански #1 #2
јапански
казачки
мађарски #1 #2
немачки #1 #2
пољски
португалски
румунски #1 #2 #3 #4 #5 #6
руски #1 #2 #3 #4 #5
словеначки
српски #1 #2
турски #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7 #8 #9 #10
украјински
фински
француски #1 #2
хебрејски
холандски
хрватски
чешки
шпански #1 #2
африканс
7 Rings (Remix)енглески
Thank U, Next
грчки
немачки
руски
турски
ABCенглескигрчки
кинески
португалски
румунски
српски
холандски
шпански
Almost Is Never Enoughенглески
The Mortal Instruments: City of Bones OST / "Yours Truly" (2013)
арапски
грчки #1 #2
италијански
кинески
корејски
мађарски
норвешки
персијски
румунски
руски
српски
турски
фински
француски
холандски
хрватски
шведски
шпански
Baby Iенглески
Yours Truly (2013)
азерски
арапски
грчки #1 #2
италијански
кинески
корејски
мађарски #1 #2
норвешки
португалски
руски
српски
турски
фински
француски
холандски
хрватски
шпански #1 #2
Baby It's Cold Outsideенглескигрчки #1 #2
српски
турски
Bad Decisionsенглески
Dangerous Woman
арапски
грчки #1 #2
италијански
кинески
мађарски
немачки
румунски
руски
српски
турски
француски
холандски #1 #2
шпански
bad ideaенглески
thank u, next
грчки
италијански
мађарски
немачки
румунски
руски
српски
турски
француски
холандски
шпански
Bad to youенглески
Charlie's Angels
мађарски
српски
турски
Bang Bangенглескигрчки
немачки
румунски
руски
српски
фински
француски
шпански
Be Alrightенглески
Dangerous Woman (2016)
арапски
грузијски
грчки #1 #2
италијански
кинески
литвански
мађарски
румунски
руски
српски #1 #2
турски
фински
француски
холандски
шпански
Be My Babyенглески
My Everything (2014)
грчки #1 #2
италијански
кинески
мађарски
немачки
румунски
руски
српски
турски
хрватски
Beauty and the Beastенглески
Beauty and the Beast (OST) [2017]
азерски
грчки
индонежански
италијански
кинески
немачки
португалски
румунски
руски
српски
турски
француски
шпански
Best Mistakeенглески
My Everything (2014)
грчки
кинески
мађарски
немачки
румунски
руски
српски
турски #1 #2
шпански
Better Left Unsaidенглески
Yours Truly (2013)
грчки
италијански
кинески
мађарски
норвешки
румунски
српски
турски
шпански
better offенглески
Sweetener
италијански
мађарски
руски
српски
турски
фински #1 #2
шпански
арапски
румунски
Blazedенглески
Sweetener
грчки
италијански
мађарски
руски
српски
турски #1 #2
јапански
bloodlineенглески
thank u, next
арапски
грчки
италијански
мађарски
немачки
румунски
руски
српски #1 #2
турски #1 #2
француски
хебрејски
шпански
borderlineенглески
Sweetener
мађарски
српски
турски #1 #2
Boyfriendенглески
Boyfriend - Single
бугарски
грчки
италијански
мађарски
немачки
португалски
руски #1 #2
словеначки
српски #1 #2
турски
француски
хебрејски
хрватски
шпански
Boyfriend Materialенглески
Single
грчки
кинески
руски
српски
турски
фински
шпански
Break freeенглески
My Everything (2014)
Tongan
азерски
бугарски
грчки #1 #2
дански
италијански
јапански
кинески
корејски
мађарски
немачки
персијски
португалски
румунски
руски
српски
турски
фински
француски
холандски
хрватски
шведски
шпански #1 #2 #3
break up with your girlfriend, i'm boredенглески
thank u, next
вијетнамски
грчки
италијански
јапански
мађарски
немачки #1 #2
норвешки
персијски
пољски
португалски
румунски
руски
словеначки #1 #2
српски
турски #1 #2 #3 #4
украјински
фински
француски
хебрејски
холандски
хрватски
чешки
шпански
Break Your Heart Right Backенглески
My Everything (2014)
грчки
мађарски
немачки
румунски
српски
турски
breathinенглески
Sweetener
албански
арапски
бугарски
грчки
дански
италијански
мађарски
немачки
норвешки
пољски
португалски
румунски
руски
српски #1 #2
турски #1 #2
украјински
фински
француски
хебрејски
холандски
хрватски
чешки
шведски
шпански #1 #2
азерски
каталонски
Cadillac Songенглески
My Everything (2014)
грчки
руски
турски #1 #2
француски
Dangerous Womanенглески
Dangerous Woman
азерски
бугарски
грчки #1 #2
италијански #1 #2
корејски
мађарски
немачки
португалски
румунски #1 #2
руски
српски
турски #1 #2
украјински
фински #1 #2
француски
холандски
хрватски
шпански
Daydreamin'енглески
Yours Truly (2013)
грчки
норвешки
румунски
руски
турски
холандски
хрватски
шпански
Decemberенглески
Christmas & Chill
грчки #1 #2
мађарски
румунски
руски
српски
турски
холандски
Die In Your Armsенглескигрчки
мађарски
немачки
румунски
српски
турски
француски
Do you love meенглески
Don’t Call Me Angelенглески
Charlie’s Angels (OST) [2019]
бугарски
грчки #1 #2 #3
италијански
јапански
македонски
немачки
португалски
румунски
руски #1 #2
српски
турски #1 #2 #3 #4
украјински
фински
француски #1 #2
хебрејски
холандски
хрватски
чешки
шпански
арапски
корејски
Everydayенглески
Dangerous Woman
грчки
италијански
корејски
литвански
мађарски
португалски
румунски #1 #2
руски
словеначки
српски #1 #2
турски
француски
холандски
шпански
everytimeенглески
Sweetener
грчки
јапански
мађарски
руски
српски
турски #1 #2
фински
холандски
шпански
fake smileенглески
thank u, next
грчки
мађарски
немачки
пољски
румунски
руски
српски #1 #2
турски
фински
француски
шпански
Focusенглески
Dangerous Woman
албански
грчки #1 #2
италијански
корејски
мађарски
португалски #1 #2
румунски
руски
српски #1 #2
турски #1 #2
украјински
француски
холандски #1 #2
хрватски
шведски
шпански #1 #2
белоруски
Focus On Meенглески
Moonlight
румунски
хинди
get well soonенглески
Sweetener
грчки
мађарски
руски
српски
турски
фински
холандски
ghostinенглески
thank u, next
мађарски
немачки
руски
српски
турски #1 #2
фински
француски
шпански
енглески
Gimme On Upенглескитурски
God Is a Womanенглески
Sweetener
азерски
арапски
бугарски #1 #2
грчки #1 #2 #3
дански
есперанто
италијански
јапански
мађарски
немачки
норвешки
персијски
португалски
румунски #1 #2 #3
руски #1 #2
српски #1 #2 #3
турски #1 #2 #3 #4 #5 #6 #7
фински
француски
хебрејски
холандски
хрватски
шпански
goodnight n goенглески
Sweetener
грчки
јапански
мађарски
руски
српски
турски #1 #2
фински
француски
холандски
чешки
шпански
Got Her Ownенглески
Charlie's Angels
немачки
руски
турски
грчки
Greedyенглески
Dangerous Woman
грчки #1 #2
италијански
корејски
мађарски
руски
српски
турски #1 #2
холандски
Grenadeенглескииталијански
Half Lifeенглески
Single
турски
грчки
Hands On Meенглески
My Everything (2014)
грчки
хрватски
Higherенглескигрчки
Honeymoon Avenueенглески
Yours Truly (2013)
грчки #1 #2
корејски
мађарски
румунски
српски
турски
фински
француски
шпански
How I Look On Youенглески
Charlie's Angels
грчки
мађарски
турски
I Don't Careенглески
Dangerous Woman
арапски
грчки #1 #2
италијански
мађарски
румунски
руски
српски
турски #1 #2
холандски
шпански
I Won't Say I'm In Loveенглески
The Disney Family Singalong
грчки
Imagineенглески
thank u, next
грчки #1 #2
јапански
мађарски
немачки
румунски
руски
турски
фински
француски
хебрејски
хрватски
шпански
in my headенглески
thank u, next
грчки
мађарски
немачки
персијски
румунски
руски
српски
турски #1 #2 #3
шпански
Into Youенглески
Dangerous Woman
азерски
албански
арапски #1 #2
бугарски
грчки #1 #2
дански
италијански #1 #2
каталонски
литвански
мађарски
немачки
персијски
пољски
португалски
румунски #1 #2 #3
руски
српски #1 #2
турски #1 #2
украјински
фински
француски #1 #2
хебрејски
холандски
хрватски
чешки
шведски
шпански #1 #2
белоруски
норвешки
Introенглески
My Everything (2014)
бошњачки
бугарски
грчки #1 #2 #3
италијански
мађарски
немачки
португалски
руски
српски
турски
француски
холандски
чешки
шпански
Intro (Christmas & Chill)енглески
Christmas & Chill
италијански
немачки
турски
холандски
It's A Small Worldенглески
We Love Disney (Deluxe)
грчки
Jason's Song (Gave It Away)енглески
Dangerous Woman
грчки
португалски
српски
турски
холандски
Just A Little Bit Of Your Heartенглески
My Everything (2014)
грчки
мађарски #1 #2
португалски #1 #2
румунски
српски #1 #2
турски #1 #2
фински
холандски
шпански
Knew Better / Forever Boyенглески
Dangerous Woman
грчки
италијански
мађарски
румунски
српски
турски #1 #2
француски
холандски
шпански
Knew Better Part 2енглескигрчки
мађарски #1 #2
румунски
турски
француски
Last Christmasенглески
Christmas Kisses
арапски
грчки
мађарски
немачки
персијски
српски
турски
француски
Leave Me Lonelyенглески
Dangerous Woman
грчки
италијански
мађарски
румунски
руски
српски
турски
хрватски
шпански #1 #2
Let It Rainенглески
CD single
Let Me Love Youенглески
Dangerous Woman
арапски
грчки
мађарски
македонски
немачки
румунски
руски
српски
турски
холандски
шпански
Love Is Everythingенглески
Christmas Kisses EP
грчки
турски
Love Me Harderенглески
My Everything (2014)
азерски
арапски
бошњачки
бугарски
грчки #1 #2
дански
италијански
јапански
каталонски
корејски
мађарски
немачки
норвешки
персијски
португалски
румунски #1 #2 #3
руски
српски
тајландски
турски #1 #2 #3
фински
француски #1 #2
хебрејски
холандски
хрватски
чешки
шведски
шпански #1 #2
албански
пољски
украјински
Love The Way You Lieенглески
Cover
Lovin' Itенглески
Yours Truly (2013)
арапски
грчки
мађарски
норвешки
руски
турски
make upенглески
thank u, next
грчки
мађарски
руски
српски
турски
шпански
MONOPOLYенглески
MONOPOLY - Single
српски
турски
хебрејски
Moonlightенглески
Dangerous Woman
грчки #1 #2
италијански
мађарски #1 #2
немачки
румунски #1 #2
руски
српски
турски #1 #2
фински
француски
холандски #1 #2 #3
My Babyенглески
Single
турски
My Everythingенглески
My Everything (2014)
грчки
мађарски
немачки
португалски
румунски
српски
турски
француски
холандски
NASAенглески
thank u, next
грчки
индонежански
мађарски
немачки #1 #2
руски
српски
турски #1 #2 #3 #4
француски
хебрејски
шпански
Needyенглески
thank u, next
грчки
мађарски
немачки
руски
српски
турски
фински
француски
хебрејски
шпански
No Tears Left to Cryенглески
Sweetener
азерски
арапски
бугарски
грчки #1 #2
италијански
јапански
кинески
мађарски
немачки
португалски
румунски
руски
српски #1 #2
турски #1 #2
фински
француски
хебрејски
холандски
хрватски
шведски
шпански
Nobodyенглески
Charlie's Angels OST
турски
Nobody does it betterенглескисрпски
турски
Not Just On Christmasенглески
Christmas & Chill (2015)
грчки
италијански
немачки
српски
турски
холандски
One Last Timeенглески
My Everything (2014)
Kurdish (Sorani)
азерски
арапски
бугарски
грчки #1 #2 #3
дански
индонежански
италијански
јапански
каталонски
корејски
литвански
мађарски
македонски
немачки #1 #2
пољски
португалски
румунски
руски
српски #1 #2
турски #1 #2 #3
филипински
фински
француски
хебрејски
холандски
хрватски
шведски
шпански #1 #2
белоруски
урду
Only 1енглески
My Everything (2014)
грчки #1 #2
мађарски
српски
турски
холандски
pete davidsonенглески
Sweetener
италијански
мађарски
немачки
руски
српски
турски #1 #2
фински
шпански
Pianoенглески
Yours Truly (2013)
грчки
мађарски
норвешки
руски
српски
турски
шпански
Pink Champagneенглески
Single
грчки
мађарски
португалски
руски
српски
турски
Problemенглески
My Everything (2014)
азерски
арапски
грчки
италијански
јапански
мађарски
немачки
португалски #1 #2
румунски #1 #2
руски
српски #1 #2
турски #1 #2
фински
француски
хебрејски
холандски
хрватски
шпански #1 #2
Problem (Spanglish Version)енглески, шпански
My Everything (2014)
Put Your Hearts Upенглески
Put Your Hearts Up - Single
Tongan
грчки
мађарски
српски
турски
филипински
холандски
шпански
R.E.Mенглески
Sweetener
грчки
мађарски
српски
турски #1 #2
фински
јапански
Raindrops (An Angel Cried)енглески
Sweetener (2018)
вијетнамски
грчки
италијански
мађарски
немачки
руски
српски
турски #1 #2 #3 #4
фински
шпански
Ridiculousенглески
Cd single
мађарски
холандски
Right Thereенглески
Yours Truly (2013)
арапски
грчки
норвешки
српски
турски
шпански
Roller Coasterенглески
CD single
Santa Babyенглески
Christmas Kisses
грчки
Santa Claus Is Coming To Townенглески
CD Single
грчки #1 #2
Santa Tell Meенглески
CD Single
грчки
италијански
мађарски
немачки
румунски
руски
српски
тајландски
турски #1 #2
француски
холандски
хрватски
шпански
Norwegian (Dano-Norwegian)
Side to Sideенглески
Dangerous Woman
IPA
азерски
арапски
бенгалски
вијетнамски
грчки #1 #2
индонежански
италијански
кинески
корејски
мађарски
монголски
немачки #1 #2
португалски
румунски #1 #2
руски
српски
тајландски
турски #1 #2 #3 #4
фински
хебрејски
хинди
холандски
хрватски
албански
украјински
Snow In Californiaенглески
Christmas Kisses
грчки
индонежански
италијански
српски
турски
Sometimesенглески
Dangerous Woman
грчки #1 #2
мађарски
румунски
српски
турски
Step On Upенглески
Dangerous Woman
грчки
српски
турски
Stick Aroundенглески
Single
грчки
Stuck with Uенглескибугарски
грчки
јапански
румунски
руски
српски
турски
successfulенглески
Sweetener
српски
турски #1 #2
фински
sweetenerенглески
Sweetener
грчки
мађарски
српски
турски
фински #1 #2
шпански
Tattooed Heartенглески
Yours Truly (2013)
грчки
мађарски
немачки
норвешки
португалски
руски
српски
турски
француски
холандски
шпански
thank u, nextенглески
thank u, next
азерски
албански
арапски
бошњачки
бугарски
грчки #1 #2
дански
индонежански #1 #2
италијански
јапански
казачки
каталонски
кинески
мађарски #1 #2
македонски
немачки #1 #2
норвешки
пољски
португалски
румунски
руски
словачки
српски
турски #1 #2 #3 #4
фински
француски
хебрејски
холандски
хрватски
чешки
шведски #1 #2
шпански
украјински
хинди
The Light Is Comingенглески
Sweetener
грчки
италијански
јапански
мађарски
румунски
српски
турски
The Wayенглески
Yours Truly (2013)
арапски
бугарски
грчки
дански
италијански
каталонски
литвански
мађарски
немачки
норвешки
пољски
португалски
румунски
руски
српски
турски
украјински
фински
француски
хебрејски
холандски
хрватски
чешки
шведски
шпански
азерски
албански
The Way (Spanglish Version) енглески, шпански
Yours Truly
The Way (Spanglish Version)енглески, шпански
Yours Truly (2013)
енглески #1 #2
италијански
норвешки
транскрипција
турски
They Don't Knowенглески
Thinking 'Bout Youенглески
Dangerous Woman
грчки
мађарски
румунски
српски
турски
холандски
Too Closeенглески
My Everything (2014)
грчки
српски
турски
хрватски
Touch Itенглески
Dangerous Woman
бугарски
грчки #1 #2
мађарски
румунски
руски
српски
турски #1 #2 #3
француски
холандски
шпански
True Loveенглески
Christmas & Chill (2015)
грчки #1 #2
мађарски
турски
холандски
Voodoo Loveенглески
Single
Why Tryенглески
My Everything (2014)
грчки
мађарски
немачки
румунски
руски
српски
турски
шпански
Winter Thingsенглески
Christmas & Chill (2015)
грчки
румунски
српски
турски
Wit It This Christmasенглески
Christmas & Chill
грчки
српски
турски
холандски
You Don't Know Me (They Don't Understand)енглески
My Everything (2014)
грчки #1 #2 #3
немачки
румунски
турски #1 #2
You'll Never Knowенглески
Yours Truly (2013)
грчки
мађарски #1 #2
норвешки
румунски
српски
турски
француски
шпански
Ariana Grande featuring lyricsПреводи
Idina Menzel - A Hand for Mrs. Clausенглески
Christmas: A Season of Love (2019)
Cashmere Cat - Adoreенглески
Adore (feat. Ariana Grande) - Single
руски
турски
шпански
The Hunger Games (OST) - All My Loveенглески
The Hunger Games: Mockingjay, Part 1
грчки
италијански #1 #2
португалски
румунски
српски
турски #1 #2
француски
холандски
хрватски
шпански
Major Lazer - All My Love (Remix)енглески
The Hunger Games: Mockingjay
Dua Lipa - Bad to Youенглески
Dua Lipa (Unreleased)
турски
Jessie J - Bang Bangенглески
Sweet Talker / My Everything (Deluxe)
грчки
италијански
каталонски
кинески
немачки #1 #2
португалски
румунски
српски
турски #1 #2
фински
француски
холандски
шведски
шпански #1 #2
Nicki Minaj - Bedенглески
Queen
грчки
мађарски
румунски
руски
српски
турски
француски
Victoria Monét - Better Daysенглески
CD Single
грчки
италијански
српски
турски
Who Is Fancy - Boys Like Youенглескигрчки
Troye Sivan - Dance to Thisенглески
Bloom (2018)
бугарски
грчки
италијански
мађарски
немачки
румунски
руски
српски
турски
француски
чешки
шпански
Chris Brown - Don't Be Gone Too Longенглески
X
грчки
италијански
мађарски
португалски
румунски
српски
француски
Miley Cyrus - Don't dream it's overенглески
CD Single
арапски
грчки
турски
шпански
Andrea Bocelli - E più ti pensoиталијански
Cinema
Greek (Ancient)
арапски
бугарски
грчки
енглески
мађарски
персијски
пољски
румунски
турски
француски
холандски
хрватски
чешки
шпански
Lil Dicky - Earthенглески, шпански, кинески, корејски
LD2
бугарски
грчки
дански
јапански
корејски
литвански
мађарски
немачки
руски
српски
турски
француски
шпански
BIA - Esta Nocheшпански, енглескиенглески
Stevie Wonder - Faithенглески
Sing: Original Motion Picture Soundtrack
грчки
италијански
Victorious (OST) - Favorite Food енглески
Victorious (2011)
Nicki Minaj - Get On Your Kneesенглески
The Pinkprint (2014)
грчки
немачки
португалски
турски
француски
хрватски
шпански
Victorious (OST) - Give It Upенглески
Victorious (2011)
грчки #1 #2
италијански
српски
турски
хрватски
шпански
Lizzo - Good As Hell (Remix)енглески
Good as Hell (Remix) [feat. Ariana Grande] - Single
мађарски
Calvin Harris - Heatstrokeенглески
Funk Wav Bounces Vol. 1 (2017)
турски
Victorious (OST) - LA Boyzенглески
Victorious
грчки
португалски
хрватски
Mac Miller - My Favorite Partенглески
The Divine Feminine
грчки
италијански
мађарски
румунски
српски
турски
француски
шпански
Kendji Girac - One Last Time (Attends-Moi)енглески, француски
Kendji
грчки
енглески
италијански
македонски
српски
Mika - Popular Songенглески
The Origin Of Love
грчки #1 #2
италијански #1 #2
мађарски
немачки
пољски
португалски
румунски
српски #1 #2
француски
холандски
шведски
шпански #1 #2
Cashmere Cat - Quitенглески
9
грчки
кинески
мађарски
немачки
персијски
румунски
руски
српски
турски
хрватски
Lady Gaga - Rain On Meенглески
Chromatica
бугарски
грчки
мађарски
португалски
румунски
српски
турски
француски
хебрејски
холандски
хрватски
шпански
Big Sean - Researchенглески
Dark Sky Paradise (2015)
2 Chainz - Rule the Worldенглески
Rap or Go to the Leauge
Childish Gambino - Timeенглески
3.15.20
португалски
Kristin Chenoweth - You Don't Own Meенглески
For the Girls
Ariana Grande also performedПреводи
Leona Lewis - Bleeding Loveенглески
Spirit (2007)
арапски
бошњачки
бугарски
вијетнамски
грчки #1 #2
италијански
мађарски
немачки
румунски #1 #2
руски
словачки
српски
турски
фински
француски
хрватски
шведски
шпански #1 #2
Travis Garland - Dangerous Womanенглескирумунски
Paul Young - Don't Dream It's Overенглески
From Time to Time - The Singles Collection
румунски
Bruno Mars - Grenadeенглески
Doo-Wops & Hooligans (2010)
азерски
албански
арапски
бошњачки
бугарски
грчки #1 #2 #3
дански
италијански #1 #2 #3
јапански
кинески
летонски
мађарски
немачки
персијски
пољски
португалски #1 #2
румунски #1 #2
руски
српски
турски
филипински
фински
француски #1 #2
хебрејски
холандски
хрватски
чешки
шведски
шпански
Whitney Houston - I Will Always Love Youенглески
The Bodyguard (1992)
Interlingua
Kurdish (Sorani)
Sardinian
Tat
азерски
албански
арапски #1 #2
бошњачки
бугарски
грчки #1 #2
дански
естонски #1 #2
индонежански
италијански #1 #2
јапански
казачки
каталонски
мађарски #1 #2
македонски
малајски
немачки #1 #2
норвешки
персијски #1 #2
пољски
португалски #1 #2
румунски #1 #2 #3
руски #1 #2 #3
словачки
српски
тајландски
турски #1 #2 #3
украјински #1 #2
фински
француски #1 #2
хебрејски
холандски #1 #2
хрватски #1 #2
чешки
шведски
шпански #1 #2
Hercules (OST) - I Won't Say (I'm In Love)енглески
Hercules: An Original Walt Disney Records Soundtrack (1997)
бошњачки
вијетнамски
грчки #1 #2
немачки
руски
турски #1 #2
филипински
француски
шведски
шпански
Walt Disney Parks and Resorts (OST) - It's a Small WorldенглескиTongan
грчки
индонежански
турски
филипински
француски
хинди
холандски #1 #2
шпански
Wham! - Last Christmasенглески
Music from the Edge of Heaven (1984)
Lombard
арапски
грчки
есперанто
индонежански
италијански #1 #2 #3
јапански
каталонски
мађарски
немачки #1 #2 #3
норвешки
персијски
пољски
португалски
румунски #1 #2
руски #1 #2
српски
турски #1 #2
француски #1 #2
холандски
чешки
шведски
шпански
Rihanna - Only Girl (In The World)енглески
Loud (2010)
азерски
арапски
бошњачки
бугарски
грчки
индонежански
италијански
мађарски #1 #2
немачки
персијски
португалски #1 #2
румунски
српски
турски #1 #2
украјински
фински
француски #1 #2
холандски
хрватски
шпански
Judy Garland - Over the RainbowенглескиVenetan
бугарски
вијетнамски
грчки #1 #2
дански
индонежански
италијански #1 #2
јапански
каталонски
кинески
корејски
латински
мађарски
немачки #1 #2
норвешки
персијски
пољски
португалски
румунски
руски #1 #2 #3
српски #1 #2
тајландски
турски #1 #2
украјински #1 #2 #3
фински
француски
хебрејски
холандски
хрватски
чешки
шпански #1 #2
Frank Ocean - Pink + Whiteенглески
Blonde
Sakkily - Svaki danсрпскиенглески
Hercules (OST) - Zero to Heroенглески
Hercules: An Original Walt Disney Records Soundtrack (1997)
француски
Коментари
Miley_LovatoMiley_Lovato    Четвртак, 31/12/2015 - 21:33

Focus and Focus on me it's the same song added twice

Help Children with Cancer