Charlie Puth - Attention (превод на албански)

превод на албански

Vemendje

Ti po shkon verdall e verdall e verdall duke hedhur hi
mbi emrin tim
Sepse e dije qe une, dije qe une do te te telefooja
Ti po shkon sa ktej e andej ne cdo feste te LA
sepse e dije qe une, dije qe une do te isha te njera
 
E di qe ai fustan eshte karma, parfumi pendim
ti po me ben te mendoj per kohet kur ishe e imja
dhe tani jam mbi ty, cfare prisje?
por ti nuk do te vish me mua ne shtepi sonte
 
Ti thjesht do vemendje
ti nuk do zemren time
ndoshta urren mendimin qe une jam dike tjeter
po, ti thjesht do vemendje
e dija qe ne fillim
ti thjesht po sigurohesh qe nuk do te te harroj kurre
 
Ti po shkon verdall e verdall e verdall duke hedhur hi
mbi emrin tim
Sepse e dije qe une, dije qe une do te te telefonoja
E dshur, tani qe ne , tani qe ne jemi ketu duke qendruar
balle per balle
tashme e di tashme e di, tashme e di qe fitove
Ohh
 
E di qe ai fustan eshte karma(fustani karma), parfumi pendim
ti po me ben te mendoj per kohet kur ishe e imja
ti po me ben te mendoj per kohet kur ishe e imja
dhe tani jam mbi ty, cfare prisje?
por ti nuk do te vish me mua ne shtepi sonte(oh jo)
 
Ti thjesht do vemendje
ti nuk do zemren time
ndoshta urren mendimin qe une jam dike tjeter
po, ti thjesht do vemendje
e dija qe ne fillim
ti thjesht po sigurohesh qe nuk do te te harroj kurre
Ohh
 
Cfare po me ben keshtu?
Cfare po me ben keshtu?(cfare je duke bere?)
Cfare po me ben keshtu?
Cfare po me ben keshtu?(Cfare je duke bere?)
Cfare po me ben keshtu?
Cfare po me ben keshtu?(Cfare je duke bere?
Cfare po me ben keshtu?
Cfare po me ben keshtu?
 
E di qe ai fustan eshte karma, parfumi pendim
ti po me ben te mendoj per kohet kur ishe e imja
dhe tani jam mbi ty, cfare prisje?
por ti nuk do te vish me mua ne shtepi sonte
 
Ti thjesht do vemendje
ti nuk do zemren time
ndoshta urren mendimin qe une jam dike tjeter
po, ti thjesht do vemendje
e dija qe ne fillim
ti thjesht po sigurohesh qe nuk do te te harroj kurre
(do te harroj)
 
Cfare po me ben keshtu?
Cfare po me ben keshtu?(cfare je duke bere?)
Cfare po me ben keshtu?
Cfare po me ben keshtu?(Po thjesht do vemendje?)
Cfare po me ben keshtu?(e dija qe ne fillim?)
Cfare po me ben keshtu?
ti thjesht po sigurohesh qe nuk do te te harroj kurre
Cfare po me ben keshtu?
Cfare po me ben keshtu?
 
worldwide
Поставио/ла: worldwide У: Субота, 11/11/2017 - 15:27
Added in reply to request by μαρι
енглески

Attention

Коментари