Реклама

The Bangles - текстови

ТекстовиПреводиЗахтеви
Be With Youенглескиvideo
Everything (1988)
шпански
Eternal Flameенглескиvideo
Everything (1988)
арапски #1 #2
бугарски
грчки
естонски
италијански
мађарски #1 #2
немачки #1 #2
португалски #1 #2
пољски #1 #2
румунски #1 #2
руски
српски #1 #2
турски #1 #2
украјински
фински
француски
хрватски
чешки
шпански #1 #2
холандски
Hazy Shade of Winterенглескиvideo
Less Than Zero
грчки
румунски
српски
мађарски
Hero Takes a Fallенглескиvideo
All Over the Place
I'll Set You Freeенглескиvideo
Everything (1988)
шпански
If She Knew What She Wantsенглескиvideo
Different Light (1986)
немачки
румунски
хрватски
In Your Roomенглескиvideo
Everything (1988)
Jamesенглескиvideo
All Over the Place (1984)
шведски
Manic Mondayенглескиvideo
Different Light (1986)
грчки
мађарски
немачки
румунски
српски
хрватски
шведски
Something That You Saidенглескиvideo
Doll Revolution
Walk Like an Egyptianенглескиvideo
Different Light (1986)
арапски
грчки
италијански
немачки
румунски
руски
српски
украјински
француски
холандски
хрватски
шпански
мађарски
The Bangles also performedПреводи
Katrina & The Waves - Going Down to Liverpoolенглескиvideo
Walking on Sunshine
немачки
Susanna Hoffs - If She Knew What She Wants (Solo Acoustic Version)енглескиvideo
Big Star - September Gurlsенглескиvideo
Radio City
Коментари