Реклама

Bowling For Soup - текстови

ТекстовиПреводиЗахтеви
1985енглескиvideo
A Hangover You Don't Deserve
грчки
фински
француски
хебрејски
A-Holeенглескифински
All Figured Outенглески
Almostенглески
A Hangover You Don't Deserve
фински
француски
чешки
Belgiumенглески
Cold Shower Tuesdaysенглески
Dance With Youенглескихоландски
Don’t be a dickенглескидански
Emilyенглескиvideo
Drunk Enough to Dance
грчки
Friends o' Mineенглескифински
Get Happyенглескифински
Girl All the Bad Guys Wantенглескиvideo
Drunk Enough to Dance
хебрејски
Greatest Dayенглески
Hang Onенглески
Hard Wayенглески
Here's your freaking songенглескиvideo
High School Never Endsенглескиvideoгрчки
италијански
мађарски
турски
фински
шпански
I Don't Wanna Rockенглески
If You Come Back to Meенглески
Last Call Casualtyенглески
Last Rock Showенглески
Life After Lisaенглески
Drunk Enough To Dance
француски
Live It Upенглески
My Hometownенглески
Next Ex-Girlfriendенглески
Ohio (Come Back to Texas)енглескиvideoшпански
On And Onенглески
Out the Windowенглески
Phineas and Ferb Themeенглескиvideoсрпски
турски
француски
Pictures He Drewенглески
Really Might Be Goneенглески
Ridiculousенглескигрчки
Running From Your Dadенглески
Scaring Myselfенглески
Scopeенглески
Self-centeredенглески
Shut Up And Smileенглески
Smoothie Kingенглески
Suckerpunchенглески
Surf Coloradoенглескиvideo
The Bitch Songенглескидански
Trucker Hatенглескифински
Valentinoенглески
When We Dieенглескиvideo
The Great Burrito Extortion Case
Where to Beginенглески
You And Meенглески
Bowling For Soup also performedПреводи
SR-71 - 1985енглескиvideo
Here We Go Again
Ben E. King - Spanish Harlemенглескиvideoнемачки
шпански
Коментари