Cro - текстови

Cro
ТекстовиПреводиЗахтеви
0711немачки
tru
енглески
италијански
мађарски
1 Millionнемачкиенглески #1 #2
мађарски
шпански
2006немачки
Melodie
енглески
2kxнемачки
tru
италијански
400.000 Pandas erinnern sichнемачки
Raop
енглески
8 km/hнемачкиенглески
Ab jetztнемачки
Raop +5
енглески
турски
Alienнемачки
Tru
италијански
Alleinнемачки
Easy
арапски
бошњачки
енглески
руски
француски
шпански
Bad Chickнемачки
Melodie
енглески #1 #2 #3
португалски
француски
шпански
руски
Baumнемачки
tru. (2017)
енглески
италијански
португалски
француски
шпански
Bei dirнемачкиенглески
шпански
Blank IIнемачки
Meine Musik (Mixtape)
енглески
Bye Bye (alte und neue Version)немачки
MTV Unplugged: Cro (2015)
арапски
енглески #1 #2
италијански
кинески
мађарски
пољски
португалски
руски
српски
турски
француски
холандски
хрватски
чешки #1 #2
шпански
Cheersнемачки
Melodie
енглески
шпански
Chillinнемачки
Raop +5
енглески
руски
шпански
Computifulнемачки
tru
енглески
француски
Cop Loveнемачкиенглески
Die Welt gehört dirнемачкиенглески
турски
Dreamенглески
Dream (single)
немачки
Dreh aufнемачкиенглески
Drei Minutenнемачкиенглески
француски
шпански
Drinks auf michнемачкиенглески
Duнемачки
RAOP
бугарски
енглески
италијански
јапански
мађарски
португалски
руски
француски
холандски
чешки
шпански #1 #2
Du und ichнемачки
Sunny
енглески
Easy (explizit)немачки
RAOP
бошњачки
енглески #1 #2 #3
панџаби
португалски
руски
француски
чешки
шпански
румунски
Ein Teilнемачки
RAOP
енглески #1 #2
италијански
пољски
португалски
руски
француски
шпански
Einfach Soнемачкиенглески
Einmal um die Weltнемачки
RAOP
арапски
бошњачки
грчки
енглески #1 #2
италијански #1 #2
мађарски
португалски
руски
турски
фински
француски
холандски
чешки
шпански
Erinnerungнемачки
Melodie
енглески
мађарски
шпански
fake you.немачки
tru.
fkngrtнемачки
tru
forrest gumpнемачки
tru
енглески
италијански
Frauenнемачкиенглески
руски
шпански
Freestyle Skitнемачкиенглески
Fuck Youнемачки
Easy Mixtape
енглески
шпански
Für immer hierнемачки
Mixtape Sunny
енглески
шпански
Geht gutнемачкиенглески
шпански
Geile Weltнемачки
RAOP
енглески
шпански
Genausoнемачки
RAOP
енглески
шпански
Hässlich!немачки
RAOP
енглески #1 #2
пољски
руски
шпански
Hey Girlнемачки
Melodie
дански
енглески #1 #2
италијански
португалски
шпански
hiнемачки
tru
енглески
Hi Kidsнемачки
Easy Maxi Edition
енглески
норвешки
португалски
руски
шпански
Höhenangstнемачкиенглески
француски
I Can Feel It - Introнемачки
Melodie
енглески
Immer daнемачки
Easy Mixtapes
енглески
шпански
Immer die Falschenнемачкиенглески
In loveнемачкиенглески
италијански
пољски
шпански
Intro (Meine Musik) (explizit)немачки
Meine Musik (Mixtapes)
енглески
Intro (RAOP)немачки
RAOP
енглески
Jeder Tagнемачки
RAOP
енглески
руски
шпански
Jedesmalнемачки
Sunny
руски
Jetztнемачки
Melodie
енглески
Kapitel 1немачки
tru.
италијански
Kein Benzнемачки
Easy Mixtapes
енглески
руски
турски
King of Raopнемачки
Raop
енглески #1 #2
Konfetti (explizit)немачки
Easy Maxi Edition
енглески
Lange herнемачкиенглески #1 #2
кинески
шпански
Liebeнемачки
Mixtape "Liebe"
енглески
пољски
шпански
Lieblingssongнемачки
Easy Maxi Edition
енглески
Mach die Augen aufнемачкиенглески #1 #2
руски
Mein Mädchenнемачкиенглески
шпански
Meine Gang (Bang Bang)немачки
Melodie
енглески
шпански
Meine Musikнемачки
Easy
енглески
Meine Zeitнемачки
RAOP
енглески
италијански
руски
Melodieнемачки
Melodie
енглески #1 #2
италијански
руски
шпански
my lifeнемачки
tru
Never Cro Upнемачки, енглески
Melodie
енглески
шпански
Nie mehrнемачки
RAOP
енглески
португалски
руски
француски
no. 105немачки, енглески
tru
енглески
noch daнемачки
tru
енглески
Nonstopнемачкиенглески
Nur Dichнемачки
Melodie
енглески
Ohнемачки
onewayнемачкиенглески
руски
Papa schüttelt seinen Kopf немачки
RAOP
енглески
paperdreamsнемачки
tru
руски
Rennenнемачки
Melodie
енглески
Rockstar (explizit)немачки
Easy Mixtapes
енглески
руски
slow downнемачки
tru
енглески
италијански
Starting Overнемачкиенглески
руски
Sunnyнемачки
Sunny Mixtape
енглески
Super gelauntнемачкиенглески
Supermanнемачки
todasнемачки
tru. (2017)
енглески
руски
tokyo13317немачки
tru
Traumнемачки
Melodie
арапски
грчки
енглески
италијански
мађарски
пољски
португалски
румунски
руски
српски
турски
француски
хебрејски
холандски
чешки
шпански #1 #2 #3
truнемачки
tru
енглески
пољски
руски
шпански
Unendlichkeit (single version)немачки
Unendlichkeit
енглески
кинески
руски
француски
Unendlichkeit (Videoversion)немачкиенглески
пољски
руски
Verpenntнемачки
Trash Album Edition
Victoria's Secretнемачкиенглески
Vielleichtнемачки
Melodie
енглески #1 #2
шпански
Vorbeiнемачки
Easy
руски
Warumнемачки
trash album
Was gehtнемачки
Sunny Mixtape
енглески
Whateverнемачки
Whatever - EP
енглески
мађарски
француски #1 #2
холандски
шпански
Wie Duнемачкиенглески
руски
турски
шпански #1 #2
Wie ich binнемачки
RAOP
енглески
португалски
Wir sind da (100.000 Pandas!)немачкиенглески
шпански
Wir waren hierнемачки
RAOP
енглески
португалски
француски
шпански
Wir waren hier IIнемачки
Melodie
енглески
руски
Zurück zum Anfangнемачки
trash edition
Cro also performedПреводи
Kiibeats - Bye, Byeнемачки
Коментари
Read about music throughout history