Реклама

Diana Ross - текстови

ТекстовиПреводиЗахтеви
Ain't No Mountain High Enoughенглескиvideo
Greatest Hits
немачки
хрватски
All for Oneенглескиvideo
The Boss (1979)
Battlefieldенглескиvideo
The Force Behind the Power (1991)
Blame It on the Sunенглескиvideo
The Force Behind the Power (1991)
Chain Reactionенглескиvideo
Eaten Alive (1985)
италијански
немачки
Change of Heartенглескиvideo
The Force Behind the Power (1991)
Dirty Looksенглескиvideo
Red Hot Rhythm & Blues
немачки
Do you know...енглескиvideoшпански
Eaten Aliveенглески
Eaten Alive
немачки
Endless Loveенглескиvideo
Endless Love: Original Motion Picture Soundtrack (1981)
арапски
грчки
индонежански
мађарски
немачки
персијски #1 #2
португалски
румунски
руски
словачки
српски
тајландски
турски #1 #2
француски
хрватски
шведски
шпански
Forever Youngенглескиvideo
Swept Away (1984)
He Lives in Youенглескиvideo
Every Day is a New Day
Heavy Weatherенглескиvideo
The Force Behind the Power (1991)
бугарски
I Ain't Been Lickedенглески
The Boss 1979
I Will Surviveенглескиvideo
Take Me Higher
грчки
немачки
персијски
руски
хрватски
I'm In The Worldенглески
The Boss 1979
I'm Old fashionedенглески
I'm still waitingенглескиvideoнемачки
If We Hold On Togetherенглескиvideoиндонежански
јапански
румунски
српски
француски
шпански
It's My Houseенглескиvideo
The Boss (1979)
It's My Turnенглескиvideo
To Love Again (1981)
шпански
мађарски
It's Your Moveенглескиvideo
Swept Away
руски
Love Childенглескиvideo
Love Hangoverенглескиvideo
Diana Ross
француски
Love Is All That Mattersенглескиvideoгрчки
немачки
српски
холандски
Missing Youенглескиvideo
Swept Away
грчки
италијански #1 #2
немачки
српски
француски
Musclesенглескиvideo
Silk Electric (1982)
немачки
My Old Pianoенглескиvideoиталијански
португалски
My Romanceенглески
No One Gets The Prizeенглески
The Boss 1979
Once In The Morningенглески
The Boss 1979
One More Chanceенглескиvideo
To Love Again (1981)
Reflectionsенглескихрватски
шпански
Sparkleенглески
The Boss 1979
The Bossенглескиvideo
The Boss 1979
Theme From Mahogany (Do You Know Where You're Going To)енглескиvideo
Diana Ross (1976)
грчки
мађарски
немачки
португалски
румунски
српски
холандски
Touch Me in the Morningенглескиvideo
Touch Me in the Morning (1973)
шпански
Upside Downенглескиvideo
Diana (1980)
немачки
турски
Waiting in the wingsенглескиvideo
The Force Behind the Power
француски
When You Tell Me That You Love Meенглескиvideo
The Force Behind the Power (1991)
немачки
чешки
Why Do Fools Fall In Loveенглескиvideo
Why Do Fools Fall In Love (1981)
португалски
српски
You are not aloneенглескиvideo
Voice of Love
немачки
Diana Ross also performedПреводи
The Beatles - Come Togetherенглескиvideo
Abbey Road (1969)
бенгалски
грчки
немачки
португалски
румунски
турски
француски
холандски
хрватски
шпански
Juris Fernandez - Do You Know Where You're Going Toенглески
Dreaming of You
мађарски
Thelma Houston - Do You Know Where You're Going To?енглескиvideo
Do you know where you're going to? (1973)
холандски
Glee Cast - Endless Loveенглескиvideoиталијански
турски
Bob Dylan - Forever Youngенглескиvideo
Planet Waves (1974)
грчки
италијански
мађарски
немачки
персијски #1 #2
пољски
румунски
српски
турски
украјински
француски #1 #2
холандски
хрватски
чешки
шпански
Barbra Streisand - Heart, Don't Change My Mindенглескиvideo
Emotion (1984)
Gloria Gaynor - I Will Surviveенглескиvideo
Love Tracks
Interlingua
арапски
бугарски
грчки #1 #2
италијански
кинески
мађарски
немачки
персијски #1 #2 #3
португалски
румунски
руски #1 #2
српски
турски #1 #2
украјински #1 #2
француски
холандски
хрватски
шпански
Luther Vandross - Rejoiceенглескиvideo
Rejoice
Billie Holiday - Strange FruitенглескиvideoOccitan
грчки
немачки
персијски
португалски
румунски
турски
француски #1 #2
холандски
хрватски
шпански
Engelbert Humperdinck - The Shadow of Your Smileенглескиvideoруски #1 #2
Gela Guralia - When You Tell Me That You Love Meенглескиvideoруски
Alma Cogan - Why Do Fools Fall in Love?енглескиvideoнемачки
Коментари