Voltan Prodani - E pamundur (превод на енглески)

албански

E pamundur

Sot miku im u bë trishtimi
Dhe botën ndarë e shoh ne sy
Zemren time… se kuptove
Ishe ti... vete rritmi i saj
Ti ngrite thjesht... një fole
Sot iken dhe... bosh e le
A mos Ndoshta
Të kam humbur
Të kam humbur
 
Në zemrën e thyer fryn er’ e ftoht?
Pa ty sot më duket gjithçka e kot’
S’ më mban as qyteti, më duket bosh
Të lutem mësomë qe të t,harroj!
Ku shkuan puthjet
Që m’ke dhuruar?
Ditëtnetët tona
Që bashk’ jetuam?
Që bashk’ jetuam!
 
Të kisha ëndrrën më t’ bukur
Ndaj dhe kjo ikje... ësht’mister
Çdo premtim i tradhëtuar
Si një plag’ në zemër therr...
Ngrite thjesht një fole
Sot ike dhe bosh e le
 
Se besoj, të kam humbur
Ndoshta valle... i pergjumur
Se besoj, të kam humbur
E pamundur!
 
Në zemrën e thyer fryn er’ e ftoht?
Pa ty sot më duket gjithçka e kot’
S’ më mban as qyteti, më duket bosh
Të lutem mësomë qe të t,harroj!
Ku shkuan puthjet
Që m’ke dhuruar?
Ditëtnetët tona
Që bashk’ jetuam?
 
Po pse te desha
E prap të dua
Dhe s'eshte e lehtë
Për të t’harruar
 
Ku shkuan puthjet
Që m’ke dhuruar?
Ditëtnetët tona
Që bashk’ jetuam?
Që bashk’ jetuam?
 
Поставио/ла: mk87 У: Недеља, 17/12/2017 - 07:51
Align paragraphs
превод на енглески

Impossible

Today my friend became sadness
and in my eyes, the world is separated
my heart...you couldn`t understand it
it was you yourself, its rhythm
You just built a nest
today you left, and let it empty
Have I possibly
lost you
lost you.
 
In the broken heart blows a cold wind
without you today, everything looks vain
even the city can`t handle me, it seems empty
please teach me how to forget you.
Where did the kisses
you gave me go?
Our days and nights
that we lived together?
that we lived together.
 
I had you as my most beautiful dream
that`s why this departure.. it`s a mystery.
Every broken promise
cuts like a wound in the heart
You just built a nest
today you went and left it empty.
 
I can`t believe it i have lost you
maybe perhaps.. I was lost
I can`t believe it, I have lost you
It`s impossible.
 
In the broken heart blows a cold wind
without you today, everything looks vain
even the city can`t handle me, it seems empty
please teach me how to forget you.
Where did the kisses
you gave me go?
Our days and nights
that we lived together?
 
Why did I love you?
and I still love you
and it`s not easy
to forget you.
 
Where did the kisses
you gave me go?
Our days and nights
that we lived together?
That we lived together?
 
worldwide
Поставио/ла: worldwide У: Уторак, 19/12/2017 - 18:38
Added in reply to request by mk87
See also
Коментари
mk87    Уторак, 19/12/2017 - 19:09

Thank you very much. I don't speak Albanian at all but thanks to your translation I can understand that the words go very well with the music.

worldwide    Среда, 20/12/2017 - 20:57

Thank you, it is a pleasure to hear that.