endrra ime (превод на енглески)

Реклама
албански

endrra ime

Ma shkrive zemrën si akull
Që nuk mundet
Një zjarr jo që ta duroj
Tek sytë e tu unë mbeta
Dhe gjithë botën andej e shoh
Çdo ditë e shoh
 
Me ty nis ëndrra ime
Si ti merr frymë njësoj
Dhe çdo qast ti je trupi im
S’mjafton të them të dua
S’je veç një fjalë për mua
Je gjithçka brenda meje ti
 
REF:
Më mbaj në gjunjtë e tua
Më prek më thuj të dua
Unë kam nevojë të të kem gjithmonë
Veç mos të të humbja kurrë
Veç të të kisha pranë
Nuk do lejoj asgjë të na ndanë
 
Sa gjatë më duket nata
Kur një puthje
Prej teje po më mungon
E ora s’di pse ndalet
Dhe pres sa më shpejt që të të shoh
Prapë të të shoh
 
превод на енглескиенглески
Align paragraphs
A A

endrra ime

you melted my heart like ice
Që nuk mundet
this is a fire that i cannot stand
i remained (looking) in your eyes
and i see the whole world through this way(through their eyes)
i see everyday
 
my dream starts with you
the same way you take a breath
in every moment you are my body
it's not enough to say 'I love you'
you are not just a word for me
you are everything inside me
 
REF:
hold me on your knees(lap)
touch me tell me 'i love you'
i need to have you forever
if only i had never lost you
if only i had you by my side
i wouldn't let anything come between us
 
night seems so long
when a kiss
from you is what i'm lacking
and i don't know why the clock stalls
and i wait to see you as soon as possible
to see you again
 
Хвала!
Поставио/ла: BalkaneuroBalkaneuro У: Петак, 01/01/2010 - 00:00
Више превода за "endrra ime"
енглески Balkaneuro
Bubulina Krasniqi: Top 3
Idioms from "endrra ime"
Коментари