Реклама

Ermal Meta - текстови

ТекстовиПреводиЗахтеви
9 primavereиталијанскиvideo
Non abbiamo armi (2018)
Galician
грчки
енглески
естонски
немачки
персијски
португалски
пољски
турски
француски
чешки
шпански #1 #2
јапански
A parte teиталијанскиvideo
Umano
грчки
енглески
естонски
мађарски
немачки
португалски
пољски
румунски
турски
фински
француски
хебрејски
холандски
чешки
шведски
јапански
Amore alcolicoиталијанскиvideo
Non abbiamo armi (2018)
енглески
естонски
мађарски
португалски
пољски
чешки
јапански
Biondaиталијанскиvideo
Umano
грчки
енглески
португалски
пољски
француски
шпански
јапански
Bob Marleyиталијанскиvideo
Vietato morire
енглески
пољски
јапански
Caro Antonelloиталијанскиvideo
Non abbiamo armi (2018)
грчки
енглески
естонски
пољски
хебрејски
јапански
Dall'alba al tramontoиталијанскиvideo
Non abbiamo armi (2018)
грчки
енглески
естонски
мађарски
немачки
португалски
пољски
румунски
турски
француски
хрватски
шпански
јапански
Ercoleиталијанскиvideo
Non abbiamo armi- Il concerto
Galician
грчки
дански
енглески
немачки
руски
фински
шпански
јапански
француски
Gravita con meиталијанскиvideo
Umano
грчки
енглески
португалски
пољски
турски
француски
шпански
јапански
Il vento della vitaиталијанскиvideo
Non abbiamo armi (2018)
грчки
енглески
естонски
португалски
пољски
јапански
Invecchioиталијанскиvideoенглески
мађарски
чешки
јапански
Io mi innamoro ancoraиталијанскиvideo
Non abbiamo armi (2018)
енглески
естонски
немачки
пољски
турски
француски
јапански
La vita miglioreиталијанскиvideo
Vietato morire
грчки
енглески
пољски
турски
фински
јапански
Le luci di Romaиталијанскиvideo
Non abbiamo armi (2018)
енглески
естонски
мађарски
немачки
португалски
пољски
турски
холандски
шпански
јапански
Lettera a mio padreиталијанскиvideo
Umano
Galician
грчки
енглески
естонски
македонски
мађарски
португалски
пољски
турски
фински
француски
чешки
шпански #1 #2
јапански
Mi salvi chi puòиталијански
Non abbiamo armi (2018)
Galician
грчки
енглески
естонски
мађарски
пољски
хебрејски
шпански
јапански
Molto bene, molto maleиталијански
Non abbiamo armi (2018)
грчки
енглески
мађарски
пољски
јапански
New Yorkиталијанскиvideo
Vietato morire
енглески
естонски
пољски
турски
јапански
Non abbiamo armiиталијански
Non abbiamo armi (2018)
грчки
енглески
естонски
пољски
руски
јапански
Odio le favoleиталијанскиvideo
Umano
албански
грчки
дански
енглески
естонски
немачки
португалски
пољски
турски
француски
холандски
шпански #1 #2
јапански
Pezzi di paradisoиталијанскиvideo
Umano
енглески
португалски
пољски
француски
шпански
јапански
Piccola animaиталијанскиvideo
Vietato morire
Maltese
албански
вијетнамски
грчки
дански
енглески #1 #2 #3 #4
естонски
летонски
македонски
мађарски
немачки
португалски
пољски
румунски
руски
турски
фински
француски
холандски
хрватски
шведски
шпански
јапански
арапски
Quello che ci restaиталијански
Non abbiamo armi (2018)
грчки
енглески
пољски
руски
јапански
Ragazza paradisoиталијанскиvideo
Vietato morire
арапски
енглески
пољски
турски
француски
холандски
чешки
шведски
јапански
Rien ne va plusиталијански
Vietato morire
енглески
пољски
холандски
јапански
Scheggeиталијанскиvideo
Umano
енглески
португалски
пољски
француски
холандски
јапански
Tutto si muoveиталијанскиvideoенглески
португалски
пољски
холандски
шпански
јапански
Umanoиталијанскиvideo
Umano
грчки
енглески
португалски
пољски
руски
француски
холандски
шпански
јапански
Un'altra volta da rischiareиталијанскиvideo
Un’altra volta da rischiare
грчки
енглески #1 #2
руски #1 #2
француски
шпански
јапански
Vietato morireиталијанскиvideo
Vietato morire
албански
грчки #1 #2
енглески
естонски
мађарски
немачки
португалски
пољски
румунски
руски
словачки
српски
турски #1 #2
фински
француски #1 #2
чешки
шведски
шпански
јапански
Voce del verboиталијански
Vietato morire
енглески
пољски
француски
јапански
Volevo dirtiиталијанскиvideo
Umano
грчки
енглески
естонски
португалски
пољски
турски
француски
јапански
Volevo perdonarti, almenoиталијанскиvideoенглески
јапански
Voodoo Loveиталијанскиvideo
Vietato morire
албански
грчки
енглески
немачки
пољски
турски
француски
чешки
шведски
јапански
Коментари