Faded (превод на македонски)

Реклама
превод на македонскимакедонски
A A

Избледена

Ти беше мојата сенка на виделина
Дали ние се чувствуваме?
Уште една ѕвезда што е избледена
Се плашам дека нашата цел е надвор од пред
Сакам да не видам,живи
 
Каде си сега ?
Каде си сега?
Каде си сега?
Дали се беше во моја фантазија?
Каде сме сега?
Беше ли само измислен?
 
Каде сме сега?
Атлантис, закопана под морето, под морето
Каде сме сега?
Уште еден сон
Чудовиштата трчаат диво внатре во мене
Јас сум избледена, Јас сум избледена
Па изгубена, Јас сум избледена, Јас сум избледена
Па изгубена, Јас сум избледена
 
Овие плитки води никогаш не се запознале она што ми е требало ги оставам, ронам подлабоко
Дишам, жива
 
Каде сме сега?
Каде сме сега?
Под сјајни али избледени светла
Ми намести срцето да ми изгори
Каде сме сега?
Каде сме сега?
 
Каде сме сега?
Атлантис закопана под морето, под морето
Каде сме сега?
Уште еден сон
Чудовиштата трчаат диво внатре во мене
Јас сум избледена, Јас сум избледена
Па изгубена, Јас сум избледена, Јас сум избледена
Па изгубена, Јас сум избледена.
 
Поставио/ла: Goce StanoevskiGoce Stanoevski У: Недеља, 05/03/2017 - 18:27
Коментари аутора:

Фала

Извор превода:
Хвала!You can thank submitter by pressing this button
захваљено 2 пута
енглескиенглески

Faded

Више превода за "Faded"
македонски Goce Stanoevski
турски Guest
3.5
Молимо, помозите овом преводу: "Faded"
Alan Walker: Top 3
Коментари