A Great Big World - текстови

ТекстовиПреводиЗахтеви
All I Want Is Loveенглески
When the Morning Comes
француски
шпански
Already Homeенглески
Is There Anybody Out There? (2014)
арапски
грчки
немачки
српски
шпански
Boys In The Streetенглескифранцуски
Cheer Up!енглески
Is There Anybody Out There? (2014)
Come Onенглески
When the Morning Comes
шпански
End of the Worldенглески
When the Morning Comes
Everyone Is Gayенглески
Is There Anybody Out There? (2014)
грчки
италијански
јапански
турски #1 #2
Fall On Meенглески
A Great Big World
грчки
персијски
турски
француски
Girls Chase Boysенглески
Lights Out [2014]
Hold Each Otherенглески
When the Morning Comes
шпански
Homeенглески
Lights Out [2014]
I Don't Wanna Love Somebody Elseенглески
Is There Anybody Out There? (2014)
вијетнамски
грчки
мађарски
немачки
руски
српски
турски
француски
I Really Want Itенглески
Is There Anybody Out There? (2014)
турски
француски
i will always be thereенглескифранцуски
шпански
Kaleidoscopeенглески
When the Morning Comes
вијетнамски
турски
Land Of Opportunityенглески
Is There Anybody Out There? (2014)
грчки
литвански
турски
Life Is Goodенглески
Oasisенглески
When the Morning Comes
вијетнамски
шпански
One Step Aheadенглески
When the Morning Comes
вијетнамски
турски
Rockstarенглески
Is There Anybody Out There? (2014)
француски
Say Somethingенглески
Is There Anybody Out There? (2014)
Galician
Kurdish (Kurmanji)
Tongan
азерски #1 #2
арапски
бугарски
вијетнамски #1 #2
грузијски
грчки #1 #2 #3
дански
италијански
јапански
кинески
корејски #1 #2
мађарски
малајски
немачки #1 #2 #3
персијски #1 #2
пољски
португалски
румунски
руски
словачки
словеначки
српски #1 #2
тајландски
турски #1 #2 #3 #4
филипински
фински
француски #1 #2
хебрејски
холандски #1 #2
хрватски #1 #2
шведски
шпански #1 #2 #3
есперанто
Shorty Don't Waitенглески
Is There Anybody Out There? (2014)
The Future's Right in Front of Meенглески
When the Morning Comes
француски
холандски
шпански
There Is An Answerенглески
Is There Anybody Out There? (2014)
грчки
This Is The New Yearенглески
Is There Anybody Out There? (2014)
грчки
румунски
француски
When the Morning Comesенглески
When the Morning Comes
француски
шпански
Where Does the Time Go?енглески
When the Morning Comes
шпански
Won't Stop Runningенглески
When the Morning Comes
вијетнамски #1 #2
Wonderful Unknownенглески
Lights Out [2014]
Youенглески
A Great Big World
грчки
француски
You'll Be Okayенглески
Is There Anybody Out There? (2014)
грузијски
грчки
немачки
руски
српски
турски
шведски
Youngerенглески
A Great Big World also performedПреводи
Lucy Thomas - Say Somethingенглески
Jackie Evancho - Say somethingенглескифранцуски
Коментари
Read about music throughout history