Greeicy - текстови

Greeicy
ТекстовиПреводиЗахтеви
A mí noшпански
Baila (2019)
грчки
енглески
руски
турски
Aguardienteшпанскиенглески
руски
грчки
Aguardiente (Remix)шпански
CD Single
Amantesшпанскиенглески
српски
корејски
Brindemosшпанскисрпски
италијански
португалски
Contigoшпански
Baila (2019)
енглески
турски
Despiertaшпански
CD Single
Destinoшпански
Baila (2019)
грчки
енглески #1 #2
српски
хрватски
Errorшпанскиенглески
српски
Esta vezшпански
Baila (2019)
турски
Ganasшпански
Baila (2019)
енглески
турски
Jacuzziшпански
Baila (2019)
бугарски
грчки
енглески
руски
турски #1 #2
украјински
хрватски
Los Besosшпанскиенглески
руски
српски
турски
Más Fuerteшпански
Baila (2019)
грчки
енглески
српски
турски
француски
хрватски
италијански
Menos de tiшпански
Baila (2019)
турски
грчки
Mentiraшпански
Baila (2019)
енглески
турски
Minifaldaшпанскиенглески
хрватски
руски
No te equivoquesшпанскиенглески
српски
грчки
Qué líoшпански
Baila (2019)
турски
Si Tu Amor No Vuelveшпанскиенглески
српски
Uh lalaшпански
Baila (2019)
турски
Ya para quéшпански
Baila (2019)
српски
турски
Коментари
Read about music throughout history