Kendji Girac - текстови

ТекстовиПреводиЗахтеви
Andalouseфранцуски
Kendji
азерски
арапски
бугарски
грчки #1 #2
дански
енглески #1 #2
италијански
јапански
кинески #1 #2
корејски
летонски
мађарски
немачки
персијски
пољски #1 #2
португалски
румунски
руски
српски
турски
украјински
фински
хебрејски
холандски
хрватски
шпански
Au sommetфранцускигрчки
енглески
италијански
румунски
Avec toiфранцускигрчки
енглески #1 #2
италијански
летонски
немачки
српски
шпански
арапски
Baila amigoшпанскигрчки
енглески
италијански
пољски
румунски
фински
француски
Bellaфранцуски
Kendji Girac
грчки
енглески
италијански
хебрејски
шпански
Bésameшпански
Ensemble
енглески
италијански
немачки #1 #2
португалски
турски
француски
C'est tropфранцуски
Ensemble
енглески #1 #2
италијански
немачки
португалски
Color Gitanoфранцускиарапски
грчки
енглески
италијански
јапански
каталонски
летонски
мађарски
немачки
персијски
португалски
српски
турски
хрватски
шпански
Conmigoфранцуски
Kendji (Deluxe Version)
грчки
енглески
италијански
мађарски
немачки
румунски
руски
српски
турски
холандски
шпански
Coolфранцуски
Kendji
арапски
бугарски
грчки
енглески
италијански
пољски
српски #1 #2
турски
шпански
португалски
Elle a toutфранцуски
Ensemble
енглески
немачки
руски
Elle m'a aiméфранцуски
Kendji
арапски
грчки
енглески #1 #2
италијански
немачки
персијски
румунски
словачки
српски
турски
украјински
хебрејски
холандски
хрватски
шпански
Gentlemanфранцускигрчки
енглески
италијански
румунски
Jamais à genouxфранцуски
Ensemble
енглески #1 #2
немачки
Jamais trop tardфранцуски
Ensemble
енглески
италијански
немачки
румунски
хрватски
шпански
португалски
Je m'abandonneфранцускиарапски
енглески
италијански
шпански
La moraleфранцуски
Ensemble
енглески
италијански
немачки
португалски
румунски
хебрејски
Les mêmes valeursфранцускиенглески
мађарски
Les richesses du cœurфранцускигрчки
енглески
италијански
летонски
немачки
руски
српски
шпански
Les yeux de la mamaфранцуски
Ensemble
арапски #1 #2
грчки
енглески
италијански
кинески
летонски
мађарски
немачки
пољски #1 #2
португалски #1 #2
румунски
руски
турски
хрватски
шпански #1 #2
Ma câlinaфранцуски
Ensemble
грчки
енглески #1 #2
пољски
српски
чешки
шпански
арапски
немачки
Ma philosophieфранцускиенглески
италијански
Ma solitudeфранцуски
Ensemble
арапски
грчки
енглески
италијански
немачки
румунски
руски
транскрипција
хрватски
португалски
Maria Mariaфранцускигрчки
енглески
руски
шпански
Me quemoфранцускиазерски
бугарски
грчки
енглески
италијански
немачки
српски
турски
шпански
руски
Mes potes et moiфранцуски
Ensemble
грчки
енглески
италијански
португалски
Mi amorфранцуски
Kendji
грчки
енглески
италијански
мађарски
шпански
руски
Mon universфранцускигрчки
енглески
италијански
немачки
руски
српски
шпански
No me mirès màsфранцуски
Ensemble
арапски
грчки
енглески
италијански
немачки
руски
шпански
One Last Time (Attends-moi)француски
CD Single
грчки
енглески
италијански
македонски
српски
Où va le monde ?француски
Ensemble
грчки
енглески
италијански
мађарски
немачки
румунски
српски
турски
португалски
Palabras (Cantique)шпански
Ensemble, le live
Sonrisaшпанскиарапски
грчки
енглески
немачки
пољски
румунски
француски
хрватски
украјински
Toi et moiфранцускигрчки
енглески
италијански
шпански
Tú y yoфранцуски
Ensemble
грчки
енглески
италијански
немачки
пољски
српски
хрватски
шпански
Una mujerфранцуски
Ensemble
грчки
енглески
италијански
португалски
румунски
шпански
Viens chez nousфранцуски
Kendji
грчки
енглески
италијански
летонски
руски
шпански
Коментари