Реклама

La Scala & Kolacny Brothers - текстови

ТекстовиПреводиЗахтеви
California Dreaminенглескиvideo
Denkmalнемачкиvideo
I'm Dreaming of Homeенглескиvideo
Joyeux Noël Soundtrack
немачки
румунски
Nothing Else Mattersенглескиvideo
La Scala & Kolacny Brothers also performedПреводи
Metallica - Nothing Else Mattersенглескиvideo
Metallica (The Black Album) - (1991)
Kurdish (Kurmanji)
Kurdish (Sorani)
азерски #1 #2
албански
арапски
бугарски
вијетнамски
грчки #1 #2
есперанто
индонежански
италијански #1 #2
кинески
мађарски #1 #2 #3 #4
немачки
персијски #1 #2 #3 #4 #5 #6
пољски
португалски
румунски #1 #2 #3
руски #1 #2 #3 #4
словачки
словеначки
српски #1 #2 #3 #4 #5
телугу
турски #1 #2 #3 #4
украјински
фински #1 #2
француски
хинди
холандски #1 #2
хрватски
чешки
шведски #1 #2
шпански #1 #2 #3 #4 #5
Коментари