португалски

Translations to and from
ИзвођачПесмаЈезициОбјављено пре
Michel TelóAi Se Eu Te Pegoпортугалски → енглески6 година 8 months
Gusttavo LimaBalada boa (Tchê tcherere)португалски → енглески6 година 8 months
Michel TelóAi Se Eu Te Pegoпортугалски → енглески6 година 1 month
Marisa MonteDepoisпортугалски → шпански5 година 10 months
Michel TelóBara Bara Bere Bereпортугалски → енглески5 година 10 months
Sérgio MendesMas que nadaпортугалски → енглески8 година 6 months
Elis ReginaÁguas de Marçoпортугалски → енглески8 година 5 months
Michel TelóAi Se Eu Te Pegoпортугалски → енглески6 година 4 months
Michel TelóAi Se Eu Te Pegoпортугалски → турски6 година 6 months
Sofi TukkerDrinkeeпортугалски → енглески3 године 4 дана
Michel TelóAi Se Eu Te Pegoпортугалски → француски6 година 7 months
KaomaLambadaпортугалски → енглески7 година 11 months
Maria GadúShimbalaiêпортугалски → италијански7 година 1 недеља
Michel TelóAi Se Eu Te Pegoпортугалски → шпански6 година 8 months
João Lucas e MarceloEu quero tchu, eu quero tchaпортугалски → енглески6 година 2 months
MC FiotiBum Bum Tam Tamпортугалски → енглески11 months 1 недеља
Michel TelóAi Se Eu Te Pegoпортугалски → енглески5 година 10 months
Sérgio MendesMagalenhaпортугалски → енглески10 година 5 months
Luan SantanaTe vivoпортугалски → шпански5 година 6 months
Michel TelóAi Se Eu Te Pegoпортугалски → арапски6 година 6 months
Michel TelóAi Se Eu Te Pegoпортугалски → шпански6 година 2 months
Michel TelóAi Se Eu Te Pegoпортугалски → немачки6 година 7 months
Maria GadúShimbalaiêпортугалски → енглески8 година 6 months
João Lucas e MarceloEu quero tchu, eu quero tchaпортугалски → шпански6 година 1 month
Tom JobimGarota de Ipanemaпортугалски → енглески7 година 7 months
Luan SantanaTe vivoпортугалски → енглески6 година 2 months
Luan SantanaTudo Que Você Quiserпортугалски → шпански3 године 8 months
Roberto CarlosEsse Cara Sou Euпортугалски → шпански5 година 5 months
KaomaLambadaпортугалски → шпански9 година 2 months
Mika MendesMagicoпортугалски → енглески5 година 7 months
Caetano VelosoO Leãozinhoпортугалски → енглески10 година 5 months
PsiricoLepo Lepoпортугалски → енглески4 године 3 months
Anselmo RalphNão me tocaпортугалски → енглески6 година 4 months
Michel TelóAi Se Eu Te Pegoпортугалски → руски6 година 7 months
Luan SantanaTudo Que Você Quiserпортугалски → енглески4 године 8 months
Caetano VelosoSozinhoпортугалски → шпански8 година 3 months
Gusttavo LimaGatinha Assanhadaпортугалски → енглески5 година 10 months
Paula FernandesEu sem Vocêпортугалски → шпански6 година 1 month
Michel TelóAi Se Eu Te Pegoпортугалски → енглески6 година 4 months
Caetano VelosoVocê é lindaпортугалски → шпански6 година 12 months
Mc KevinhoOlha a Explosãoпортугалски → шпански1 година 3 months
Banda CarrapichoTic Tic Tacпортугалски → енглески9 година 2 months
Tony CarreiraEras Tu a Metade de Mimпортугалски → енглески8 година 6 months
Michel TelóFugidinhaпортугалски → енглески6 година 5 months
Michel TelóAi Se Eu Te Pegoпортугалски → хебрејски6 година 7 months
Michel TelóAi Se Eu Te Pegoпортугалски → енглески5 година 10 months
KaomaLambadaпортугалски → енглески10 година 5 months
Michel TelóAi Se Eu Te Pegoпортугалски → дански6 година 5 months
Tom JobimChega De Saudadeпортугалски → енглески10 година 5 months
Cidinho & DocaRap Das Armas (Parapapa)португалски → енглески6 година 1 недеља
Michel TelóAi Se Eu Te Pegoпортугалски → шпански6 година 7 months
TribalistasVelha Infânciaпортугалски → енглески8 година 5 months
Michel TelóAi Se Eu Te Pegoпортугалски → арапски6 година 6 months
Michel TelóAi Se Eu Te Pegoпортугалски → енглески6 година 3 months
Vanessa da MataBoa Sorte/Good Luckпортугалски → енглески8 година 8 months
Sérgio MendesMas que nadaпортугалски → шпански6 година 6 months
Michel TelóAi Se Eu Te Pegoпортугалски → енглески5 година 11 months
Gusttavo LimaBalada boa (Tchê tcherere)португалски → француски6 година 2 months
Luan SantanaTe Esperandoпортугалски → енглески5 година 2 months
Luan SantanaAmar Não É Pecadoпортугалски → француски6 година 4 months
Jennifer LopezChegasteпортугалски → шпански1 година 6 months
Paula FernandesNão Precisaпортугалски → шпански6 година 11 months
Michel TelóAi Se Eu Te Pegoпортугалски → енглески6 година 2 months
LucenzoVem Dançar Kuduroпортугалски → енглески7 година 9 months
Carmen MirandaMamãe eu queroпортугалски → енглески6 година 8 months
Paula FernandesPássaro de Fogoпортугалски → шпански6 година 11 months
Michel TelóAi Se Eu Te Pegoпортугалски → српски6 година 6 months
MarizaChuvaпортугалски → енглески8 година 6 months
Michel TelóFugidinhaпортугалски → шпански6 година 6 months
Bebel GilbertoAganjúпортугалски → енглески8 година 5 months
Luan SantanaAmar Não É Pecadoпортугалски → енглески6 година 11 months
Regis DaneseEntra na minha casaпортугалски → шпански8 година 1 month
Caetano VelosoSozinhoпортугалски → енглески9 година 4 months
Paula FernandesNão Precisaпортугалски → енглески6 година 10 months
Michel TelóAi Se Eu Te Pegoпортугалски → индонежански6 година 2 months
A Banda Mais Bonita da CidadeOraçãoпортугалски → шпански7 година 1 недеља
Gabriel ValimPiradinhaпортугалски → енглески4 године 1 month
Maria GadúShimbalaiêпортугалски → шпански8 година 6 months
MarizaMeu Fado, Meuпортугалски → енглески8 година 6 months
AnittaVai Malandraпортугалски → енглески6 months 5 дана
Luan SantanaIncondicionalпортугалски → шпански6 година 2 months
AsapSCIENCEThe New Periodic Table Songенглески → португалски3 године 7 months
Michel TelóBara Bara Bere Bereпортугалски → италијански5 година 10 months
Tom JobimChega De Saudadeпортугалски → енглески10 година 5 months
Michel TelóAi Se Eu Te Pegoпортугалски → мађарски6 година 6 months
Paula FernandesPra Vocêпортугалски → шпански6 година 11 months
João GilbertoAquarela do Brasilпортугалски → енглески7 година 7 months
AnittaSim Ou Nãoпортугалски → енглески1 година 10 months
Luan SantanaTe Esperandoпортугалски → шпански5 година 6 дана
Lucas LuccoSo pra te fazer lembrarпортугалски → шпански5 година 2 months
Salvador SobralAmar pelos doisпортугалски → шпански1 година 3 months
Aline BarrosSonda-me, usa-meпортугалски → енглески6 година 6 months
TribalistasJá Sei Namorarпортугалски → енглески8 година 5 months
João GilbertoDesafinadoпортугалски → енглески4 године 7 months
MarizaO Gente Da Minha Terraпортугалски → енглески8 година 5 months
Gusttavo LimaBalada boa (Tchê tcherere)португалски → хрватски5 година 11 months
Michel TelóAi Se Eu Te Pegoпортугалски → румунски6 година 7 months
Dulce PontesCanção do marпортугалски → енглески6 година 4 months
Mi CasaLa Vidaпортугалски → енглески4 године 9 months
AkcentAndaleпортугалски → енглески4 године 2 months

Pages