Lunchbox Friends (превод на македонски)

Реклама
превод на македонскимакедонски
A A

Пријатели за ручек

Тие рекоа: „Еј девојко, ќе седнеш со мене?
Масата во задниот дел, Кафетерија Ц.
Можеме да бидеме пријатели ако сакаш да бидеме
Но, само дури да деојде три часот
По ручекот можеме да одиме на час
Да разговараме за момците што сакаме да ги разбиеме
Да разговараме за начините да добиете малку повеќе кеш
После тоа, ќе те игнорирам скроз
 
Кавга, борби, сите сакаат залак од мене
Фотографии, повеќе фотографии
Направете озборувања за мотики што не ги знаат
Ох, тие зборуваат срања
 
Не сакам пријатели за ручек, не, ох
Сакам некој што разбира, ох, ох
Дојди во мојата куќа, ајде да умреме заедно
Пријателство што ќе трае вечно, не, ох
Без пријатели за ручек, не, ох
Без пријатели за ручек
Дојди во мојата куќа, да умреме заедно
Пријателство што ќе трае вечно, не, ох
 
Без пријатели за ручек, не, ох
Без пријатели за ручек
Дојди во мојата
Пријателство што ќе трае вечно
 
Тие сакаат голем задник во сосема нови фармерки
Сакате душа во грб со човекот од нивните соништа
Тоа не е живот за мене
Јас не изгледам како е*ено проклета Барби
Одам на ТВ, луѓето имаат големи очекувања од мене
Сакам да бидам мој најдобар пријател, тогаш суди ме
Ако пушам малку зеленило
Нема никаква смисла за мене
 
Кавга, борби, сите сакаат залак од мене
Фотографии, повеќе фотографии
Направете озборувања за мотики што не ги знаат
Ох, тие зборуваат срања
 
Не сакам пријатели за ручек, не, ох
Сакам некој што разбира, ох, ох
Дојди во мојата куќа, ајде да умреме заедно
Пријателство што ќе трае вечно, не, ох
Без пријатели за ручек, не, ох
Без пријатели за ручек
Дојди во мојата куќа, да умреме заедно
Пријателство што ќе трае вечно, не, ох
 
Не, ох, не, ох...
Дојди во мојата куќа, да умреме заедно
Пријателство што ќе трае вечно
Без пријатели за ручек, не, ох
Без пријатели за ручек
Дојди во мојата
Пријателство што ќе трае вечно, не, ох
Не, ох, не, ох...
Дојди во мојата
Пријателство што ќе трае вечно
 
Без пријатели за ручек, не, ох
Без пријатели за ручек
Дојди во мојата
Пријателство што ќе трае вечно
 
Поставио/ла: Natalijaa17Natalijaa17 У: Четвртак, 26/09/2019 - 20:20
енглескиенглески

Lunchbox Friends

Коментари