Russia is waging a disgraceful war on Ukraine. Stand With Ukraine!

Jeleku текст

  • Извођач: Mariola Kaçani
албански
албански
A A

Jeleku

O kur më shkon si zog moj mali
me lule fundi fustani
dhe me furken duke tjerre
faqekuqe moj leshverdhe 2×
 
Ref.
Jeleku jeleku
jeleku me salltanete
jeleku jeleku
seç me bere moj pervete 2×
 
O lehte e lehte degjoj nje ze
vjen cobani afere
te qendroj apo te shkoj
zemra me fluturoj 2×
 
Ref.
Jeleku jeleku
jeleku me salltanete
jeleku jeleku
seç me bere moj pervete 2×
 
po Çobani trojeve
rrugen per para ma pret
duke qeshur me shaka
te qendroj me per rixha 2×
 
Ref.
Jeleku jeleku
jeleku me salltanete
jeleku jeleku
pse çme bere moj pervete 4×
 
Хвала!
Поставио/ла: architectofolympusarchitectofolympus У: Недеља, 03/07/2022 - 14:03

 

Mariola Kaçani: Top 3
Коментари
Read about music throughout history