Реклама

Maritta Hallani - текстови

Maritta Hallani
Maritta Hallani also performedПреводи
Wham! - Last Christmasенглескиvideo
Music from the Edge of Heaven (1984)
Lombard
арапски
грчки
есперанто
индонежански
италијански #1 #2 #3
јапански
каталонски
мађарски
немачки #1 #2 #3
норвешки
пољски
португалски
румунски #1 #2
руски #1 #2
српски
турски #1 #2
француски #1 #2
холандски
чешки
шведски
шпански
Коментари