Karolina Gočeva - Milenium so tebe (Милениум со тебе) (превод на енглески)

македонски

Milenium so tebe (Милениум со тебе)

Чувствувам моќ, во транс играм тонам
Ко да е последна ноќ
Топлотен шок, врз кожа ко врел мраз
Создава копнеж по виртуелна страст
 
Пред твојот лик да го видам
Бев јас заробена во дваесеттиот век
Но сега не не, не верувам во време
Спремна сум за уште еден цел
 
Милениум со тебе, нов
За тебе и мене
Цел, милениум со тебе
Нов, за тебе и мене
 
Предвидоа крај на третиот почеток
Но тоа е енигма за нив
Посакувам пак да бидам со тебе
Од оваа ера да бидам дел и јас
 
Пред твојот глас да го чујам
Бев јас заробена во дваесеттиот век
Но сега не не, не верувам во време
Спремна сум за уште еден цел
 
Милениум со тебе, нов
За тебе и мене
Цел, милениум со тебе
Нов, за тебе и мене
 
Поставио/ла: saninova77 У: Среда, 07/12/2011 - 15:33
Align paragraphs
превод на енглески

A millennium with you

I feel power,I'm dancing in trance,I sink
like is the final night
warm shock,on my skin like hot ice
it creates desire for virtual passion
 
Before I saw your image
I was closed in twentieth century
but now ,no,no I don't believe in time
I'm ready for one whole
 
A millennium with you,new
for you and me
a whole, millennium with you
new, for you and me
 
They predicted an end of the third beginning
bt that is enigma for them
I wish again to be with you
of this era to be part
 
Before I saw your image
I was closed in twentieth century
but now ,no,no I don't believe in time
I'm ready for one whole
 
A millennium with you,new
for you and me
a whole, millennium with you
new, for you and me
 
Поставио/ла: saninova77 У: Субота, 10/12/2011 - 19:20
Више превода за "Milenium so tebe ..."
енглескиsaninova77
See also
Коментари