David Bustamante - No vale la pena (превод на албански)

превод на албански

Nuk ia vlen

Sot, me kujtohet kur e pashë tek kalonte
E bukur, e largët, si puhia që largohet
Kaq e huaj ndaj vuajtjes sime
Kush është kjo Perëndeshë pyeta veten
Që më ka vjedhur mendimet dhe besimin
Gruaja me të cilën jam dashuruar
 
Me këtë sjellje të fshehur prej princeshe
Më ke çmendur
Më bën të ëndërroj për bukurinë
Dhe tërheqjen tënde femërore
Dhe me një ëmbëlsi të pakrahasueshme
Bën që të kthehet në ajer kur e dëgjoj
Zëri i saj është si një këngë per zemrën time
 
Nuk ia vlen të jetosh pa ty
Si i çmendur pë dashurinë tënde
Ndjej zeshkane se kam humbur
Dhe nuk kam shpëtim
Nuk ia vlen të jetosh pa ty
I burgosur prej kësaj vetmie
Je arsyeja e ekzistencës sime
Nëse nuk je me mua do të vdes
 
Eshtë uji i freskët i një burimi
Puhia mbi vale dhe bluja e detit
Ajo që gjithmonë kam ënderruar
Ka diçka që kurrë nuk e kam njohur
Në shkimin dhe mënyrën e saj të të qeshurit
E krijuar si me porosi për mua
 
Me këtë sjellje të fshehur prej princeshe
Më ke çmendur
Më bën të ëndërroj për bukurinë
Dhe tërheqjen tënde femërore
Dhe me një ëmbëlsi të pakrahasueshme
Bën që të kthehet në ajer kur e dëgjoj
Zëri i saj është si një këngë per zemrën time
 
Nuk ia vlen të jetosh pa ty
I burgosur prej kësaj vetmie
Je arsyeja e ekzistencës sime
Nëse nuk je me mua do të vdes
 
Do të vdes...dhe do të vdes
Pa puthjet e tua unë vdes
Dhe do të vdes...dhe dotë vdes
Hajde, hajde...bashkë me mua
 
Me këtë sjellje të fshehur prej princeshe
Më ke çmendur
Më bën të ëndërroj për bukurinë
Dhe tërheqjen tënde femërore
Dhe me një ëmbëlsi të pakrahasueshme
Bën që të kthehet në ajer kur e dëgjoj
Zëri i saj është si një këngë per zemrën time
 
Nuk ia vlen të jetosh pa ty
Si i çmendur pë dashurinë tënde
Ndjej zeshkane se kam humbur
Dhe nuk kam shpëtim
Nuk ia vlen të jetosh pa ty
I burgosur prej kësaj vetmie
Je arsyeja e ekzistencës sime
Nëse nuk je me mua do të vdes
 
Поставио/ла: BeFree У: Понедељак, 06/08/2012 - 16:00
шпански

No vale la pena

Више превода за "No vale la pena"
албанскиBeFree
Молимо, помозите овом преводу: "No vale la pena"
See also
Коментари